Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A járvány művészete

Az Ukrán Kulturális és Információs Minisztérium ügyesen és humorosan a klasszikus festményeket használta fel a hogy felhívja az emberek figyelmét, mit tegyenek a járvány idején.festmény jármány információ

Tovább


Csók az égen

2018. július 28-án Kínában különösen romantikus volt a napnyugta. A világ érdekes felhő forma kína ember csók

Tovább


Infoháború a tenger mélyén

Mindannyian tudjuk, hogy a kibertér folyamatos csaták és ütközetek helye. Vállalatok, szervezetek, terroristák, hekkerek és országok csapnak össze, küzdenek egymással a nap 24 órájában. Ez már nemcsak a jövő, hanem a ma csatatere. Nemcsak az információ hatalom, de az is, ha az ellenfelet meg tudom akadályozni az információ továbbításában. De ez a harc a való világba is átszivárog, a kiberteret fenntartó rendszerek is célponttá váltak. Csak el kell vágni a kábelt, és leáll a világ.A világ érdekes háborúinternet információ kábel tengeralatti vízalatti

Tovább


A foci a fontos, nem a pálya

A világ első, nem téglalap alakú pályái.A világ érdekes Bangkok foci futball szokatlan szabálytalan forma

Tovább


Ezek nem fotók

A hiperrealisztikus festményeket a művész nem ecsettel, hanem ujjal festette. Zaria Forman így akarja felhívni a figyelmet az éghajlatváltozásra.

Tovább


Hiba van a Mátrixban

A Mátrix óta tudjuk, a Deja Vu, az ismétlődés hiba a mátrixban. Ezek a képek a való világban készültek. Vagy mégis mátrixban élünk?

Tovább


Dizájn-protézis

Hol van már a jó öreg faláb? A mai protézisek már alumínium-ötvözetből, titánból, grafitból, és speciális műanyagokból vannak. Egy ipari formatervező, Scott Summit úgy gondolta, már nem csak jó lehet, hanem szép is. Művégtagok, amelyek még divatosan szépek is lehetnek, amely megkönnyíti a társadalmi elfogadottságot.

Tovább


Termesz-apokalipszis New Orleansban

New Orleanst Formosan-termeszek milliói lepték el. A termesz-rajzás normális jelenség minden évben. De ilyen mértékű kirajzást eddig még nem figyeltek meg, szinte horrorfilmbe illő jelentek zajlottak le az utcákon és a házaknál. A tulajdonosok minden eszközzel megpróbálták felvenni a harcot az otthonokat elpusztító rovarokkal. A fotómegosztókat elárasztották a képek.

Tovább


Ilyet még nem láttál: Körpanoráma-videó a száguldó F1 kocsiból

Egy videó, ahol te döntöd el, hogy merre nézzen a kamera.

Különleges élményben lehet részed: egy gömbkamerát helyeztek el a Red Bull Forma 1-es versenyautóban. Mitnha a pilóta mögött ülnél, de száguldás közben, arra nézhetsz amerre akarsz. A kurzorvezérlő billentyűkkel vagy egérrel irányíthatod a lejátszást.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Indiai utcai látványszakács

Napi videó:   Nagy repülés, fájdalmas csobbanás

Napi fotó:  Egy kis séta a kutyával

(via viewcam)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


13 hihetetlen formájú sziget

Ez nem photoshop, a természet bűvészkedett.

Ez a delfinalakú korallzátony sziget az indonéziai Flores-sziget északi oldalánál fekszik.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog