Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fej nélküli portrék

A 19. században még nyoma sem volt a photoshopnak, de a képek manipulálásához már értettek. Egy időben divat volt a fej nélküli portrék készítése. Egy kis gyűjtemény a bizarr képekből.

Tovább


Óriás földcsuszamlás a legnagyobb ember ásta lyukban

A világ egyik legnagyobb földcsuszamlásának lehettek tanúi és elszenvedői egy amerikai bánya dolgozói. A világ érdekes bánya rezbanya külszíni fejtés földcsuszamlás Óriás legnagyobb lyuk

A Bingham Canyon bánya, más néven a Kennecott rézbánya egy külszíni fejtés Az egyesült Államok Utah Államában Salt Lake City közelében. A bánya egyik oldala zúdult le a gödör aljára, elsodorva, utakat, épületeket, és óriási földtömeg töltötte fel a fejtés alját.


Nagyobb térképre váltás

Ez az ember által ásott legnagyobb lyuk: mélysége egy kilométer, átmérője négy kilométer. Területe 770 hektár.

Tovább


A feje tetején álló ház

Lengyelországban, egy apró faluban, Szymbark-ban található.

A ház ötlete Daniel Czapiewski fejéből pattant ki, és építőcégével fel is húzatta.

Tovább


A világ legrémisztőbb falitükre


Képzeljük el, ahogy reggel álmosan odaállunk a tükör, megvizsgáljuk ébredéstől elgyötört arcunkat, amikor hirtelen a tükörben feltűnik egy szellemfej. A hátunk mögött semmi. Lehet kutyáé, tigrisév, vagy valami más szörnyé, de a tükörképünk mellett (vagy éppen az arcunk helyén), a semmiben lebegve, minket utánozva gúnyol bennünket. Határozottan rémisztő gondolat nem?

Tovább


A rémisztés művészete

A sütőtökből nem csak unalmas lámpásokat, vigyorgó tökfejeket, és egyéb idétlenségeket lehet faragni. Egy ügyes kéz, és az élénk fantázia igazi rémisztő csodákra képes. Hogyan lesz egy egyszerű sütőtökből egy művész kezében igazi műalkotás. Hogyan lesz a halloweeni ijesztgetésből a rémisztés művészete.

Tovább


Fejetlen testek

Az interneten megosztott képek divatja állandóan változik. A deszkázás (planking) és a baglyozás (owling) már nem olyan menő, most a fejetlenség terjed. A képeken már nem deszkát vagy baglyot utánoznak, hanem testüktől különvált fejjel kell vigyorogni. Persze ez egyszerű trükk, de talán több fantáziát igényel, mint a korábbi idétlenségek.

Az új mánia neve horsemaning, a név eredete a fejnélküli lovas legendája. Nem új ötlet, az 1920-as években egyszer már népszerű volt.

Tovább


AZ őrült norvég artista

Lehet épeszű egy ember, aki egy 1000 méteres szakadék eremén egyensúlyozik?

A troll nyelvén

Tovább


A Machu Picchu titokzatos óriása

Tegnap hívták fel a figyelmemet a titokzatos perui óriásra. A Machu Picchu lélegzetállító romjai felett nyugvó óriás képe meglepett.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog