Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fegyver szupermarket

Ezek után érthető, hogy itt tartanak. A rózsaszín pisztoly mindent visz.

Tovább


Drogkartell a Facebookon

Ahogy mondani szokták a maffiózó is csak ember, és a kartellek tagjai is ugyanúgy használják a Facebookot, mint bármelyik más ember. Az egyetlen aprócska különbség hogy nem kutyával, telefonnal, meg kajákkal pózolnak, hanem pénzzel, fegyverrel, és droggal.

Tovább


Golyóálló kanapé

Annak idején mindig röhögtem, ha filmben a szereplők a lövöldözés közben egy fotel vagy kanapé mögé bújtak. De ennek a bútornak a tervezője komolyan vette, amit a filmekben látott. Elkészítették a világ első golyóálló kanapéját.

Tovább


Orosz terminátor

Ez az orosz katona kijátszotta a halált. Lövöldözés tört ki egysége, és csecsen fegyveresek csapata között. A katonát pont a homlokán találta el egy AK-47-es karabély lövedéke. Valószínűleg óriási szerencséje volt, és egy gellert kapott, jócskán lelassult lövedék találta el, különben esélye sem lett volna a túlélésre. Mindenesetre a katona nem esett pánikba, és nyugodtan tűrte, hogy társa egy fogóval kibányássza a lövedéket. Érzékenyeknek nem ajánlott képsorozat és videó.

Tovább


Óriási titkos fegyverraktárat találtak a külvárosban

Kié lehet a készlet? A Mikulásé?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Igazi kalóriabomba

Napi videó:   Nem semmi robottánc-páros

Napi fotó:  Keresd a két naracskabátos kutatót

(via ljfun)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tiszta elmebaj: Saddam arany fegyverei

Az iraki diktátor, Szaddám Husszein bukása után derült fény arra, hogy milyen elképesztő luxusban élt. Palotáiban mindenből csak a legjobb és legdrágább lehetett. Mindezek ellenére is meglepő privát fegyvergyűjteménye, amelyek aranyozott és ezüstözött fegyverekből állt. A kollekcióban vannak régi és újabb fegyverek, az AK-47-től az általa oly gyűlölt Izrael Desert Eagle pisztolyáig. A legelképesztőbb talán egy aranyozott páncéltörő gránát. Elmebaj felső fokon.

Tovább


Fegyver és cipő

Ez a fotósorozat már a fetisizmus határát súrolja. 11 cipőmodell fegyverimádó pasik barátnőinek. Bár a patás lábbelitől még én is zavarba estem.

Tovább


Nem halálos fegyverek

Sokkoló, borspisztoly ragasztópisztoly, hangágyú és "meleggé" tevő-bomba. Az új nem halálos fegyverek. Amelyek nem csak a frontokon, hanem a rendészeti erőknél is megjelenhetnek. Vissza fogjuk sírni azt az időt, amikor még könnygáz, gumilövedék, és vízágyú volt.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog