Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jégbe borult Niagara

A hideg nem kíméli a Niagara-vízesést sem. Az Erie-tó kifolyásánál - ahol a Niagara-folyó kezdődik - mínusz 31 fokos hideget mértek. Az Aaron Harris készítette fotókon látszik, hogy a vízesést hatalmas jégfalak szabdalják. Bár a legtöbb helyen úgy kommentálják a képeket, hogy a vízesés befagyott, valójában csak egy része dermedt jéggé. De ezek az óriási jégcsapok és jégfalak is lenyűgözőek.

Tovább


Kutya négy műlábbal

Ennek a coloradoi kutyának nagyon rosszul indult az élete. Kóborló anyja a kölykökkel egy elhagyott ház pincéjébe húzódott be. Azonban azon a téli éjszakán nagyon hideg volt, és a pincében megfagyott az a pocsolya, amelyikbe az egyik kölyök belefeküdt. Másnap találták meg, de addigra már elfagyott mind a négy lába, a farka, az orra egy része, és az egyik füle. A kölyköt megműtötték, amputálták a lefagyott részeket. Miután felépült, négy új műlábat kapott. Noki'o azóta is boldogan él gazdájával.

Tovább


Űrhajós 1102-ben

Időutazó? Idegen lény? Ki ez a rejtélyes figura? Űrhajós 1102-ben, ezzel a rejtélyes címmel küldtek nekem egy fotósorozatot, amely különleges rejtéllyel kecsegtetett.

A fotókon a Salamancai katedrális:

Tovább


A jégbe fagyott világítótorony

Az extrém hideg időjárás alaposan megtudja változtatni a tájat, de akár az emberi alkotásokat is. 2010. december 16-án a sarkvidék felől viharos szél csapott le az Egyesült Államokban a Nagy-tavak vidékére. az időjárás nem kímélte az Erie-tó partvidékét sem. A viharos szél több méteres hullámokat keltett. az időjárás nem kímélte az Ohio állambeli Clevelandet sem.

A város kikötőjének West Pierhead nevű világítótornya 1911-ben épült. A világítótornyot a hullámok vízpermettel borították el, amelyek a jeges szélben azonnal ráfagytak a toronyra és a mellette álló épületre.

Tovább


Kegyetlen tél - Csak erős idegzetűeknek

Van, ahol a tél igazán szörnyű tud lenni, kegyetlenül megtizedeli a világot. Figyelem! Megrázó képek!

Tovább


Az őrült török fagylaltos - frissítve

Mindenki ismer olyan embereket, akik a lélekölő unalmas munkájukat saját produkcióval dobják fel. Ilyenek például a vicceket mesélő buszsofőr, az éneklő troli-vezető, a táncoló forgalomirányító rendőr. Ezek a török fagylaltosok elképesztő, már csaknem cirkuszi ügyességű játékkal szórakoztatják vásárlóikat, és az utca járókelőit. Nem csak otthon, hanem a világon sokfelé. Hűsítő szórakozás a nyári melegben.

Tovább


Az ideális börtön: jégbe fagyasztva

A képlet egyszerű: az elítéltet lefagyasztjuk és tároljuk. Nincs szökés, nincs látogatás, nincs költség. De működhet?

Tovább


Csalás vagy utolsó esély a kriogenika?

A kriogenika, a halál utáni lefagyasztás alaposan megosztja, mint a tudós társadalmat, mint az átlagembereket. Csodás lehetőség, véli az egyik oldal, egetverő csalás, vág vissza a másik. De vajon kinek van igaza? Talán mindkettőjüknek.

Tovább


Halál elől lefagyasztva

A halálos betegeknek jelenthet reményt, ha felfüggesztik életműködésüket addig, amíg meg nem találják betegségükre a gyógymódot. De azok is erre a fagyos sorsra juthatnak, akik elégedetlenek napjainkkal, és egy jobb jövőben reménykedve inkább ott akarnak élni.

A kriogén tartósítást halott embereken hajtják végre, közvetlenül a halál beállta után. A testet fokozatosan lehűtik mínusz 196 fokra, majd folyékony nitrogénnel töltött, speciális hőálló tartályokban "várják kiolvasztásukat, és életre keltésüket.

Ha esélye lenne arra, hogy visszatérjen az életbe, miután évtizedeket töltött folyékony nitrogénben, Ön megtenné? Nagyon sokan igen. Szerintük ez egy remek lehetőség, és ha az esély a sikerre csak egy a millióhoz, vagy akár 1 a tízmillióhoz, már akkor is megéri. Emberek százmilliói lottóznak hétről hétre, pedig annak az esélyei sokkal rosszabbak. Akkor miért ne? A módszer egyszerű.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog