Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legszebb guruló faház

Egy kis faház az erdő mélyén jó buli, úgy egy-két hétig, de hosszabb távon a legtöbben nem vállalnák. De ha kerekekre lennének alatta, sokkal izgalmasabb lehetőségeket kínálna. Az alábbi képeken talán az egyik legszebb lakókocsi látható, amivel valaha találkoztam. 15 négyzetméteren szinte minden van, kényelmes, még egy kis vaskályha is van benne. Egy igazi zsindely-borítású mese-lak, egy elvarázsolt cirkusz-kocsi.

Tovább


Az R-101 pusztulása

Minden idők legnagyobb léghajó balesete volt. Csak a történelem elfeledte, mert a Hindenburg léghajó pusztulása ismertebbé vált. A hét évvel korábbi balesetnek csaknem mindenki áldozatául esett, még a brit léghajós álmok is.

Tovább


Kiselefánt

Már akkor csupa ránc, amikor megszületik, soha életében nem fog ugrani, bumfordi, és mire felnő, minden ragadozó retteg tőle. Mégis valami megfoghatatlan báj árad belőlük.

Tovább


Látkép a sátorból

Egy orosz túrázó lenyűgöző fotósorozatot osztott meg. Este úgy állította fel a sátrát, hogy reggel, a cipzárat felhúzva a hegyekben és a tájban gyönyörködhessen. A felvételek különlegessége, hogy Nem az Egyesült Államokban, Nem Kanadában, de nem is az Andokban dolgozott a fotós. A képek Tádzsikisztánban készültek a Fan-hegységben. A fotós Oleg Grigorjev, aki kárpátaljai gyökerekkel rendelkezik.

A Fan-hegység:

Tovább


A könyvsebész

Brian Dettmer, a new york-i székhelyű művészt úgy ismerik, mint a "Könyvsebész". Különleges. könyvekből készült szobrainak elkészítéséhez csipeszeket, késeket, szikéket, és egyéb sebészeti eszközök használ. Ezekkel boncolgatja és faragja a régi könyveket bonyolult és szép szobrokká.

Tovább


A beton és az élő fa

Az életnek nem tudja útját állni a beton. Ezek a fák úgy követik a táplálékadó réseket, hogy még a kövezet mintája is kirajzolódik a gyökérzeten.

Tovább


Üvegpohár a fák között

A tehetséges kazah tervező, Aibek Almasov az Almaty melletti erdőkbe álmodta meg ezt a különleges házat. Egy üvegtorony, amely egy fenyőfa köré épül. A ház csak terv szintjén létezik, nem is valószínű, hogy valaha is megépülne. De maga z ötlet látványos és izgalmas.

Tovább


Így csinálnak belőled a Facebookon idiótát

Az elmúlt hetekben új lájkvadász technika bukkant fel a Facebookon, amely amellett hogy tisztességtelen, hülyét csinál a lájkolókból, akár többszörösen becsapja őket, sőt, nagyon kellemetlen helyzetbe is hozhatja. Az elmúlt napokban eldurvult a helyzet, csúnyán átverik a gyanútlan olvasót.

Ez nem az, aminek látszik

Tovább


Mit kapsz 24 000 dollárért?

Ennyi egy éjszaka Dubaiban, a Burdzs Kalifa felhőkarcoló hétcsillagos szállodájában. Az elnöki lakosztály minden elképzelést felülmúló luxusa.

Tovább


A legmagasabb mászófal

Nem mászásra épült, de ez a mászófalak Everestje.

Svájc, Luzzone-tó. A mesetrségges tó vizét egy hatalmas, betongát tartja vissza.


Nagyobb térképre váltás

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog