Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legnagyobb amerikai hajókatasztrófa

A katasztrófa részben a Titanic elsüllyedésének következménye.A világ érdekes S.S. Eastland legnagyobb hajó katasztrófa személyszállító Michigan-tó Chichago

Tovább


Eltűnik a narancs?

Egy kártevő a bolygó összes citrusfáját kiirthatja, jelenleg vesztésre állunk ellene. Ha nem találunk megoldást, elbúcsúzhatunk a narancslétől.Ökokatasztrófa narancs betegség citrus

Tovább


Kincs a pincében

Meglepődtek, amikor körbenéztek a ház alatt.A világ érdekes hagyaték autó Alfa Romeo Giulietta Sprint Zagato

Tovább


Öko-katasztrófák: A dél-amerikai óriás varangy

Sok a bogár? Hozzunk egy jó nagy békát! Ilyen rövid az ökológiai katasztrófa receptje.A világ érdekes ökológia katasztrófa béka varangy óriás cukornád Auszrália

Tovább


Mit fog enni 10 milliárd ember?

2050-re 10 milliárdan is lehetünk majd a Földön. Ennyi éhes szájat kell etetni, amikor már most sem problémamentes az ellátás. Hogy lehet ezt megoldani?2050 10 milliárd élelmezés farm

Tovább


Megmenteni egy szigetet

Nagyon nehéz megszabadulni egy szigetet pusztulással fenyegető invazív fajtól. De néha nem a természet, hanem a politika szól közbe.

Tovább


Rókabarátság

Egy különleges mentőtörténet Woody rókáról és Jaroszlávról, a gazdájáról.

barátság róka megmentés prémfarm

 

Woody majdnem valakinek a nyakán végezte gallérként: egy prémfarmon nevelkedett, hogy felnőtt korában bundájáért levágják.

barátság róka megmentés prémfarm

De miután Jarosláv meglátta Woodyt, egyszerűen nem hagyhatta, hogy ez így történjen. Beszélt a prémfarm tulajdonosával, és a tulajdonosok beleegyeztek, hogy odaadják neki a rókát, ha kifizeti azt az árat, amit a bundájáért kapnának. Jaroszláv nem habozott, és kivásárolta Woodyt.

barátság róka megmentés prémfarm

Jaroszlávnál töltött első napjaiban Woody bizonytalan és visszahúzódó volt, és senkivel sem akart kapcsolatba lépni. Szegényt bizonyára nagyon stresszelte a gyors környezetváltozás. De körülbelül egy hét múlva Jaroszláv megtalálta a közös nyelvet Woody-val, és elkezdtek barátkozni.

barátság róka megmentés prémfarm

 A róka karanténban töltötte első hónapját Jaroszláv otthonában, mivel a rókák betegségeket hordozhatnak.

barátság róka megmentés prémfarm

Egy idő után Jaroszláv különleges kennelt épített Woody számára, hogy a szabadban töltse az idejét. Woody, huncut róka lévén, sok alagutat fúrt, és időről időre kiszabadult. Ez azonban egyszerű ösztön volt, és nem a szabadság utáni vágy, hiszen azt nem is ismerte.

barátság róka megmentés prémfarm

Woody nem tudná fenntartani magát és az erdőben élni, mivel aprémfarmon nem tanulta meg azokat a kulcsfontosságú képességeket, ami a túlélését biztosítaná.

barátság róka megmentés prémfarm

Most Woody jóllakott és elégedett az életével. Csak olyan természetes termékeket eszik, mint a hús, a túró, a gyümölcs és a zöldség. Kedvenc étele a datolyaszilva.

barátság róka megmentés prémfarm

 Fontos hangsúlyozni, mennyire meglepő, hogy a róka háziasítás közben boldog életet talált, háziállatok. Jaroszláv szerint ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Azt mondja, élete olyan, mintha egy engedetlen macskának és egy kutyának lenne egyszerre a gazdája.

barátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarmbarátság róka megmentés prémfarm

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Divattanácsok űrutazáshoz

Majdnem olyan bonyolult, mint egy űrhajó, de csupán 115 kilogramm. A 12 millió dolláros eszköz több mint fél évszázad fejlesztésének eredménye. 17 rétegből és több száz alkatrészből áll. Az űrben csak ez választja el az űrhajósokat a világűrtől. Tények és tévhitek az űrruháról.Űrruha szkafander űrhajó MMU EMU

Tovább


Barátságosabb kórház

Silvio Irilli megunta a kórházak rideg és személytelen fehérségét. Egy egyedi projekttel állt elő, amelynek középpontjában a szín, a pozitivitás és a boldogság áll, amely átadható a sima kórházi falakon. Komfortérzetet ad a betegeknek és látogatóknak egyaránt, hogy legalább egy pillanatra elfelejthessék a kórházi látogatással kapcsolatos szorongásaikat.

kórház fal festés

Tovább


Barlangban élő falu

Az egész falu házakkal, kertekkel, istállókkal, egyetlen hatalmas, természetes barlangban van. Ez Kína, és talán a világ egyetlen így lakott barlangja.A világ érdekes Kína falu barlang

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog