Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legnagyobb farakása

A képeken a svédországi Byholma város használaton kívüli repülőtere látható. Svédországban helyi látványosság lett, miután gigantikus fa-lerakatot csináltak belőle.

Szinte elképzelhetetlen a halom mérete: 13 méter magas és 2000 méter hosszú. 12 sorban fekszenek a 5-6 méteres fatörzsek.

Tovább


Alienek Skóciában?

Földönkívüliek jártak több száz éve egy kolostorban?

Egy gyönyörű templom. De nézzünk fel a tető szélére!

Érdemes megnézi egy kicsit közelebbről:

Nem ismerős a bal oldali vízköpő?

Tovább


Hihetetlen könyvszobrász

Úgy bánik a könyvvel, mint a márvánnyal: szobrot farag belőle.

Guy Laramee, Quebecben élő kanadai művész, elképesztő térhatású látképeket farag ki egymásra rakott könyvekvől. A könyvkupaccal úgy bániik, mintha egy márványtömb lenne.

Tovább


A világ legszebb helyei - Az ajantai barlangkolostorok

Harminc, bazaltsziklába vésett-faragott barlang. India egyik legkülönlegesebb szakrális emléke.

Valójában nem is beszélhetnénk barlangokról, mert ezeket közel kétezer évvel ezelőtt munkások ezrei vésték ki. Valójában inkább negatív épületekről van szó, a melyet nem felépítettek, hanem belefaragtak a sziklába.

Tovább


Űrhajós 1102-ben

Időutazó? Idegen lény? Ki ez a rejtélyes figura? Űrhajós 1102-ben, ezzel a rejtélyes címmel küldtek nekem egy fotósorozatot, amely különleges rejtéllyel kecsegtetett.

A fotókon a Salamancai katedrális:

Tovább


Fára épült házak felnőtteknek

Ez nem játék, de játékos embereknek. Fűrész balta, szeg, pár tucat léc még akad, de ekkora fa az udvarban, na az a gázos.



Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Okos villa

Napi videó:   Kaszkadőr macska

Napi fotó:  A szállítás apró trükkjei

(via pinterest)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Amikor nem amatőrök faragják a tököt.

Bár Halloween nem érdekel, de a tökfaragás jó móka a gyerekekkel közösen. Amíg mi egyszerű halandók leragadtunk a töklámpásnál, egy profi kezében elképesztő és rémisztő műtárgyak születnek.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  A mai menü, hogy ne felejtsd: Halloween van

Napi videó:   Ez mekkora barom

Napi fotó:  Egy igazán profi lufihajtogató

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A világ legrémisztőbb liftje

A világ legrémisztőbb vécéje

A rémisztés művészete

(via iif)

Tovább


Ilyen LADA műszerfalat még nem láttál

Dobd ki a műanyag kasznit, rakj be egy fél tuskót, kapd fel a vésőt, és munkára fel! Még némi lakkozás, és tiéd lesz a legkülöncebb Lada.

Tovább


Varázslatos fa-házak

Minden fiúgyerek álma, hogy az apja egy házat építsen neki a fa tetejére, amely csak az ő birodalma. Kevés olyan fa van a kertekben, amely elbír egy ilyen házat, és még kevesebb olyan apuka, aki egy ilyet meg tud építeni. De vannak olyanok is, akik igazán komolyan veszik a projektet, és egész kis kastélyt, vagy éppen mesebeli viskót húznak fel a fára. Néhány remekmű a világból.

Tovább


Faragott gumiabroncsok

Kreatív újrahasznosítás, vagy a XXI. század népművészete a gumiabroncsokba faragott régi motívumok.

A tehetséges, sokoldalú művész és dekoratőr Wim Delvoye Belgiumban él. Létrehozott egy varázslatos gyűjteményt lenyűgöző dekoratív gumiabroncsokból. A gyűjtemény címe "Pneumatikus". Ez a kollekció használt gumikból áll,,amelyekbe kézzel faragott bonyolult mintákat és virágmotívumokat. Delvoye saját személyes módon írja le a műalkotásait. Ironikus módon művészetét "glokális"-nak nevezi, utalva művészete "helyi" és "globális" voltára.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog