Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karantén-festészet

A karantén ideje alatt sokan választottak valamilyen hobbit, ezek közül az egyik legőrültebb a festmények élőképpé alakítása. Az őrület egyszerűen nem hal el békésén, újabb és újabb zseniális alkotásk születnek.

Tovább


Lebegő szigetre költözni

A természet régóta feltalálta az úszó szigeteket. Ezt az ötletet készülnek leutánozni, és felkínálják a lehetőséget, hogy egy úszó szigetre költözhessük.lebegő úszó sziget mesterséges

Tovább


Az ősz is lehet szexi

Sokan küzdenek a korai őszüléssel, amit hajfestéssel próbálnak leplezni. Ennek legnagyobb ellensége a lenövés. A legtöbb 30 év körüli nő már talál itt-ott néhány ősz hajszálat, de mire 50 évesek leszünk, a haj körülbelül a fele őszül. A ráncokhoz hasonlóan az ezüst is az öregedés része. És abszolút nincs ezzel semmi baj.

A Hollywoodi színészek hajfestője. Jack Martin bebizonyítja, hogy az ősz is lehet fiatalos és szexi.
haj ősz festés

Tovább


Hétköznapi ízléstelenség

Sokat mond a tervező, a gyártó és a vásárló ízléséről is.

Tovább


Szivárvány sérók

Vajon a fodrásztől való távozás után mennyi ideig őrzi meg a formáját? Egy Szentpéterváron dolgozó orosz hajszobrász, Sznezana Vinnicsenko alkotásai.

Tovább


Az ősz is szexi

Nemcsak a férfiak, sok nő is küzd a korai őszüléssel. Amíg ez egy férfinál sármos is lehet, a nők tragédiának élik meg, és festéssel próbálják eltüntetni. Ráadásul az ősz lenövés csúnyább, ezért ezek a hölgyek sokkal gyakrabban festetik a hajukat.

Az egész három évvel ezelőtt kezdődött. Egy nő belépett a színspecialista Jack Martin kaliforniai szalonjába, és elmondta neki, hogy évek óta 3-4 hetente a haját otthon festi. De nem akar aggódni a hajfestéke miatt, nyugdíjasként is élvezni akarja a szabadban való szabadidőt, és minél több időt akar megtakarítani.

Jack Martin elfogadta a kihívást és azonnal elindult az ötletelés. Végül úgy döntöttek, hogy a hölgy haját egy ezüstös szürke árnyalatúra festette. Ez elrejti az őszülést, ritkábban kell fodrászhoz járni, és mind kiderült rendkívül szexi is. Az eredménnyel mindeni elégedett volt, és miután megosztotta a fotót az Instagrammon, Martinhoz tódulnak a hasonló kéréssel az ügyfelek.

Tovább


Természet ihlette frizurák

Ursula Goff lenyűgöző hajkölteményei.

Tovább


Ijesztő testfestés

Dain Yoon sminkmester a saját testét, elsősorban az arcát használja festővászonként, hiszen itt már nincs szó sminkről, inkább testfestésről. Dain Yoon az optikai illúzió mestere.smink testfestés illúzió

Tovább


Belsőépítészeti rémálmok

Azért mert a megrendelő kéri, még nem kellene megcsinálni.dizájn belsőépítészet tévedés hiba ízlés ízléstelen

Tovább


Apuci-divat

Egy instagram oldal "tiszteleg" a különleges ízlésű apák megosztott képei előtt.divat apuci apa rémes furcsa izléstelen

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog