Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez volt az első szerepük

Te tudtad, hogy ezek a sztárok gyerekszínészként kezdték? Két tucat neves színész első és egyik utolsó szerepében.

A világ érdekes sztár színész gyerekszínész első film szerep

Elijah Wood
"Vissza jövőbe 2" (1989) - "Dirk Gently holisztikus nyomozóirodája" (2016-2017)

Tovább


Akik először látnak havat

Az állatkölykök is nagyon meg tudnak lepődni.A világ érdekes állat kölyök hó első először találkozás

Tovább


12+1 színész első szerepe

Valaki gyerekként, valaki tinédzserként került először a kamerák elé. Minél korábban kezdte, annál nehezebb felismerni. Hány híres filmszínészt ismernél fel az első filmszerepében?A világ érdekes színész sztár első szerep film

Film címe (Megjelenés éve) - a karakter neve - Színész neve (életkora)

Tovább


Ahogy még sosem láttad a nagy háborút

Retusált és színezett fotók az első világháborúból.A világ érdekes első világháború fotó fénykép retusált színezett

Tovább


Nem azt kapták, amit vártak

Első nap az iskolában. Vicces képek indulás előtt, és hazaérkezés után.A világ érdekes vicces iskola első nap

Tovább


Lilium Jet

Készül az első elektromos kisrepülő.

A világ érdekes elektromos repülő első

Tovább


Brutális női testőrképzés Kínában

A fejen szétvert palack itt az alapkiképzés része. És nem is cukorból van.

Egyre nő a kínai multi-milliomosok száma, és egyre nagyobb az igény a testőrszolgáltatásokra is. Sokszor nem is lehet tudni, hogy valós veszély fenyegeti az ügyfelet, vagy csak egyszerűen státuszszimbólum, de ez igazából senkit sem érdekel. Sokakat csábít a testőrszakma, mert a munka magasas jövedelemmel csábít. A nőket is egyre inkább vonzza ez a lehetőség, ráadásul egyre nagyobb az igény a női testőrökre.

Tovább


Fess az üvegre - belülről!

A füstszínű palackok belső festése egy egyedülálló kínai művészet. Kell hozzá egy különlegesen tervezett karcsú toll, amelynek szára a nyakánál meg lett hajlítva. Kellgy speciális formájú, tömzsi, rövidnyakú palack. És kell egy rezzenéstelen, biztoskezű művész, aki ezeket használja. A palacküreg szűk belső tere rátermett művészt igényel, hogy éles vázlatokat és szépírást karcoljon a palack belső felszínére. Az eredmény a tájak, csendéleekt, portrék, és szépírások kitűnő miniatúrája, ami sok gyűjtőt gyönyörködtet.

Tovább


Kínai szellemvárosok

Kínában olyan tízezre, sőt százezres városokat találunk, amelyekben nem lakik egyetlen ember sem. És ezek nem ősi települések, hanem vadonatújak.

SF filmekben lehetett látni olyan képeket, amikor a főhős rémálmában, vagy a valóságban egy teljesen üres városban jár. Embere nélkül ezek a települések ridegek, hidegek, embertelenek és félelmetesek.

Tovább


Nem létezik kiberháború

Évek óta hallani a kiberháborúról. Országok hoznak létre kibervédelmi szervezeteket, próbálják kitalálni a védelmi és támadási stratégiákat. De mi az a kiberháború? Létezik olyan? Szerintem nem.

Tovább

12
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog