Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb extrém kondomok

Ha nem csak a védelem a fontos.

Tovább


Ami nélkül úriember sosem teszi ki otthonról a lábát

Ne higgy a látszatnak,...

Tovább


Extrém kondomok

Milyen ember talál ki ilyet?

Tovább


Álom barlanglakás

Egy neves olasz dizájner, Patrizio Fradiani egy elbűvölő olasz városkában, Bagnoregioban megvásárolt egy romos épületet. Az épület több száz éves, története a XIV. századig nyúlik vissza. A hegytetőn álló kis városka házai tufából épültek, az építőanyag java részét a hegyből bányászták ki. Ezért a házakból közvetlen lejáratok vezetnek a barlangokba, amelyek a házhoz tartoznak.

Fradiani teljesen felújította az épületet, lakájossá tette a barlangokat, és berendezte az egész komlexumot. Így egy elbűvölő luxus barlangház jött létre

A ház kibérelhető heti 650 000 forintért.

Tovább


Extrém óvszerek

Az élet nagy rejtélye, hogy ki húzza fel a sárkányosat. Bábozik vele?!

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:   Ügyes

Napi videó:   Ne feledd, hol a medence üvegfala

Napi fotó:  Hogy ne fázzon a füled

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

Legviccesebb kondom reklámfilmek

A 15 legviccesebb óvszer reklám

Forró Star Wars: ilyenek a szexi birodalmiak és felkelők

(via izismile)

Tovább


Kockáknak is jár a tetkó

Ilyen a tudományos test-szépítés:

Tovább


Csokoládé-hegyek

Senki sem tudja, hogy alakultak ki a Fülöp-szigetek legrejtélyesebb képződményei.

Tovább


Világcégek vicces kotonjai

A nagy világmárkák különösen nagy hangsúlyt fordítanak termékeik megjelenésére, a vállalati logóra, és a cég jelmondatára. Ez határozza meg cégük arculatát. Érdekes játék, hogy mi történne, ha ezek a nagy márkák óvszert is gyártanának, de a szlogen ugyan az maradna. Hogy néznének ki ezek a reklámok?

Addidas - Semmi sem lehetetlen

Tovább


Táj a nyakadban

Válaszd ki a kedvenc tájadat a Google segítségével, és mi ékszert készítünk belőle. Egy internetes vállalkozás ugyanis ezt vállalja.

Tovább


Szakrális csodák: a Keresztek hegye

A Keresztek Hegye egy 60 m hosszú, és 40-50 m széles domb szántóföldek közepén található. Mindössze 10 méter magas. Egy kis ipari várostól, Siauliaitól 12 km-re északra található. A dombot és környékét ma már megszámlálhatatlan mennyéségű kereszt borítja. A hit, a szabadságvágy, és a megszállók elleni néma tiltakozás legszebb, legfenségesebb szimbóluma, nemzeti identitás emlékműve.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog