Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A természet csodái

A természet fantasztikus jelenségeket tud produkálni. Sokan úgysem hiszik el, hogy nem photoshop.

terészet csoda különleges

Ez a fa áthajol az úttest felett, és újabb fák hajtottak ki a róla.

Tovább


Ha még létezne a világ hét csodája

Így néznének ki napjainkban, ha még mindig eredeti pompájukban állnának.

A rodoszi kolosszus:

A világ érdekes világ hét csodája ókor csoda hét

A világ érdekes világ hét csodája ókor csoda hét

Tovább


Gumisnál látott csodák

Autógumi műhelyeket kértek meg, osszák meg a legfurcsább dolgokat, amit munkájuk során láttak.autógumi műhely csoda veszélyes

Tovább


A szerencse fiai

A vicces véletlentől az egyszerű mázlin át az életmentő csodáig.csoda mázli a világ érdekes szerencse

Tovább


Csodálkozó állatok

Ők is meg tudnak lepődni.

Tovább


Csodaszarvas Finnországban

Mint a népmesékben: az agancsok világítanak a sötétben.

Különleges rénszarvasok bukkantak fel Finnországban: az állatok agancsa vagy szőre szinte világít a ráeső fényben. De nem a mítoszok elevenedtek meg. 

Lappföldi pásztorok permetezik be a rénszarvasokat speciális festékkel. A festék nem valami divathóbort, így szeretnék megakadályozni, hogy az állatok autóbaleseteket szenvedjenek. Az állatok az autólámpák fényében jól látszanak, és így elkerülhető a baleset. A Rénszarvastenyésztők szövetségének adatai szerint minden évben kb. 4000 rénszarvas hal meg közlekedési balesetekben.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Apple iCup

Napi videó:   A mosómedve is szereti a buborékfóliát

Napi fotó:  Közös napozás

Macskaőrség:   Heti macskás gyűjtemény

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Egy igazi karácsonyi csoda

Az egyik amerikai fapados légitársaság különleges meglepetéssel szolgált egyik belföldi járatának utasainak. A reptéren már a bejelentkezés is furcsa volt, egy óriási ajándékdoboznál kellett felmutatniuk a jegyüket.  Képernyőn keresztül a jegyet maga a Mikulás ellenőrizte, aki minden utasnál meg is kérdezte, mi a legnagyobb vágyuk. Sok kívánság hangzott el, a nagyképernyős tévétől, a tableten át, a Thomas kisvonatig a legkülönbözőbb termékeket. Az egyik vicces férfi utas csak zoknit és alsónadrágot kért.

Amiről nem tudtak az utasok, hogy a társaság alkalmazottai azonnal listát készítettek a kért ajándékokról, amit azonnal átküldtek a célállomáson várakozó kollégáiknak. A célállomás csapata megrohanta a boltokat, és beszerezték az ajándékokat. A reptéren még egy gyors csomagolás, és minden dobozra rákerült a megfelelő név címke is.

Az utasok megérkeztek, felsorakoztak a csomagkiadónál, amikor felcsendült a karácsonyi zene, és bőröndök helyett ajándékok jelentek meg a nyílásban.  A filmben érdemes megfigyelni az emberek reakcióját és az arcokat (még a zoknis pasiét is).

Külön elképesztő a teljesítmény, hogy az induló és célrepülőtér 90 kilométerre van egymástól.  Az akció természetesen a légitársaság reklámfilmje. A teljes költsége valószínűleg kevesebb volt, mint egy reklámot egyszer bemutatni egy országos csatornán. Az interneten vírusvideóként szélsebesen terjed, hat nap alatt 24 millió letöltést ért meg.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Vidám szendvicsek

Napi videó:   Fantasztikus kosártalálat

Napi fotó:  Egy egyszerű 3D rajz

Macskaőrség:   Fekete macskát a vászonra

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ahol a világnak vége van

Ha a Google térkép szolgáltatását nézzük, akkor a világnak ott van vége, ahogy a Google fényképező autói már nem mennek tovább. Ezt a pontot az utcanézetben meg is nézhetjük. Egy Ian Taylor nevű blogger jó néhányat összegyűjtött az ilyen helyekből. Néhány pont a gyűjteményéből.

Hawaii, A Kilauea vulkán lávafolyama zárja el az utat

Norvégiáa, az ország és Európa legészakibb pontja

Tovább


Szibériai csoda: Léna pillérei

A jakutföldi Léna Pillérei Természeti Park.

A Léna folyam mentén elhelyezkedő, csaknem 100 m magas sziklapilléreiről nevezetes.

A Jakutszktól 100-200 kilométerre délre található természeti képződmény olyan látványt nyújt, mint egy hatalmas szoborcsoport.

Tovább


Albínó csodák

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog