Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt meg mit dugdosnak a svájciak?

Családi ház? Roskadozó pajta? Sziklafal? Ha nem tudod mit keresel, észre sem veszed az álcázott bunkereket.A világ érdekes svájc hadsereg katonai bázis bunker álca

Tovább


Mit rejt az öreg kút mélye

A két srác úgy döntött, felderíti. Valami különlegeset találtak. A viág érdekes Tajvan Taichung kút bunker

Tovább


Luxusbunker gazdagoknak

Az elmúlt pár év világpolitikája gazdasági fellendülést hozott egy előre nem várt területen is. A forgalmazók szerint ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés a személyes atombunkerek és világvége óvóhelyek után. Különösen megnőtt az igény a luxuskivitelű menedék után, mint amilyen például ez: moziterem, könyvtár, uszoda, mászófal.A világ érdekes bunker luxus óvóhely Donald Trump

Tovább


Ötcsillagos luxusbunker

Valahol a gazdagoknak is meg kell húzniuk magukat. Németországban nemtalálható ez a bunker, amely kizárólag a felső tízezer tagjai számára érhető el. A berendezés magáért beszél.

Tovább


Vegasi ház titka

A fény városának egyik külvárosi háza évtizedes titkot rejt.

Las Vegas, Nevada. A csillogás és kaszinók városának van egy kevésbé reklámozott, normális arca is. Külvárosok, ahol az átlagemberek élnek.

Ilyen kertvárosi utca a Spencer street is. A 3970-es szám alatti ház sem különbözik sokban az környék többi házától.

Tovább


Titkos ajtó a kert sarkában

A Wisconsin állambeli Neenahban vásárolt magának házat egy család tíz évvel ezelőtt. A kert elhanyagolt hátsó részét mostanában áltak neki rendbe tenni. A munkák során egy föld alá vezető. lelakatolt acélajtóra bukkantak.

Felnyitás után nagy meglepetés érte őket.

Tovább


Világvége-bunker Kaliforniában

Amerikában divattá (mániává) vált, hogy egy család, vagy több család közösen világvége bunkert vásárol, vagy egyenesen építtet. De azért megnéztem volna a tulajdonosok arcát december 22-én reggel, a világvége elmaradása után hogyan gyűrögetik a kezükben a bunker vásárlásról szóló harmincezer dolláros számlát. Plusz a beépítés, plusz, a berendezés, plusz a készletek feltöltése. De ha semmiből se tanulnak, akkor már biztos készülnek a következő világvégére. Legfeljebb jó lesz a harmadik világháború, vagy a világjárvány idejére.

Így készült el a bunker:

Tovább


Luxusbunker világvége esetére

Már csak 330 nap van a Maya világvégéig. Tudja mit fog csinálni másnap reggel? Tudja, hogy fogja túlélni? Egy kaliforniai cég megoldást kínál milliomosoknak a hatalmas katasztrófák idejére. A Vivos nevű cég 2 milliárd forintnak megfelelő összegért luxusbunkert épít a föld alá.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog