Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Azok a csodás metál bandák

Fekete bőr minden mennyiségben, láncok, szegecsek, csupasz testek, festék, tupírozott haj, és rengeteg hajlakk. Félelmetesen vicces fotók a 80-as évekből.

A világ érdekes metal rock banda együttes 80-as évek

Manowar

Tovább


Rocksztárok pályájuk elején

Ezek a 60-70-80 években készült fotók némelyike már megmosolyogtató. A rocksztárok azóta már nagypapa korúak lettek, ha nem lenne odaírva a banda neve, a legtöbbjükre rá sem ismerünk a régi képeken. A vilg érdekes rock banda együttes pályakezdés fiatal

Tovább


Albán gengszterbanda Londonban

Nem szégyenlősek a közösségi oldalakon. Fuksz, tetkó, lóvé és fegyverek.A világ érdekes london gengszter banda

Tovább


2017 legidiótább bandája

A lopott autók képével pózoltak a Facebookon.

Tovább


Húsvéti zsebesek Párizsban

Az elmúlt években egy agresszívabb zsebes módszer jelent meg Európában. Az elsődleges célpontok a bankautomatáknál pénzt felvevő turisták. A felvételek a Notre Dame mellett készültek, de sajnos ezt nem csak Párizsban, és nem csak húsvétkor láthatjuk. A hatóságok jelentése szerint a probléma Románia Eu-s csatlakozásával kezdődött.

Tovább


Szellemhajó az Ohio-n

Tengerjáró egy patakmederben? Egy titokzatos roncs rejtélyekkel teli története.

Egy kajakos csapat kirándulást tett az Ohio folyón, Lawrenceburg közelében, ahol Kentucky, Indiana, és Ohio állam találkozik. A csapat beevezett egy aprócska mellékágon, amely alig nagyobb, mint egy patak. Ezen a környéken sok ilyen kisebb ág található.

Nem sokkal a torkolat felett sötét tömeg terpeszkedett a fák alatt.

Tovább


Medence mozi

London egyik legkirályabb szórakozása a Hot Tube Cinema, amit nem lehet igazán jól lefordítani. A filmnézésre vágyó társaság egy saját kis felfújt medencét kap, tele kellemesen meleg vízzel. Mindez egy londoni magasház tetején. Melegvíz, némi ital, és egy jó film. Mi kell még?
A végén egy kis videót is találsz.

Tovább


Amikor nem amatőrök faragják a tököt.

Bár Halloween nem érdekel, de a tökfaragás jó móka a gyerekekkel közösen. Amíg mi egyszerű halandók leragadtunk a töklámpásnál, egy profi kezében elképesztő és rémisztő műtárgyak születnek.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  A mai menü, hogy ne felejtsd: Halloween van

Napi videó:   Ez mekkora barom

Napi fotó:  Egy igazán profi lufihajtogató

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A világ legrémisztőbb liftje

A világ legrémisztőbb vécéje

A rémisztés művészete

(via iif)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog