Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zseniális utcai padok

Ezért jobb, ha művészekre bízzuk a köztéri bútorokat.A világ érdekes utca bútor pad szobor

Tovább


Bolond bútorok

Mintha egy rajzfilmfigura tervezte volna ezeket a bútorokat. De ha nem ragaszkodsz lakásodban a derékszögekhez és az egyenes vonalakhoz, akkor otthonod érdekes és vidám dísze lesz.A világ érdekes bútor görbe mese

Tovább


ABC könyvesszekrény

Ne csak a könyveket olvasd, hanem a polcokat is. A bútort a Saporiti cég gyártja, minden egyes elem 20x20 hüvelykes, vagyis kb. 50x50 centiméteres. Az ötlet zseniális, csupán az ára röntja el az összképet. A polcokat egyesével, betűnként lehet megrendelni, darabja 350 dollár, körülbelül 100 000 forint. Egy rövid szó is fél millócskán túl van. A világ érdekes bútor szekrny betű könyv

Tovább


Bútorok repülőgép-alkatrészekből

Tovább


Legkirályabb utcai padok

Amikor a funkción túllép az esztétikum, és a padból utcai bútor, közösségi hely, vagy akár modern szobor lesz. A világ érdekes pad utcai bútor szobor

Tovább


Mire jó az öreg repülő

Csináljunk belőle bútort.

Kütyülógia repülőgép alkatrész bútor

Tovább


Háló vagy nappali

Már Japánban sem fűtenek rendesen?

Tovább


A régi bútor a kertbe költözött

Szeméttelep helyett új életet nyertek az elnyűtt darabok. Ettől a kert is hangulatosabb lesz. Varázslat és ódon hangulat.

Tovább


Hordozható iroda

Itt a tavasz. Ragyogóan süt a Nap, meleg az idő, csivitelnek a madarak. Mi pedig ülünk a szürke irodában, és vágyódunk az ablakon kívüli világba. Bárcsak ne idebenn kellene ülnünk, hanem felpakolhatnánk az irodát, és kiülhetnénk egy fa alá.

Tim Vinke, a neves holland dizájner úgy döntött, véget vet ennek az áldatlan állapotnak. Megalkotta "Kruikantoor" fantázia nevű irodabútorát, amely néhány mozdulattal összecsomagolható, és egyszerűen arrébb tolható, mint egy talicska. Használója ott állítja fel, ahol akarja.

Tovább


Komplett szobabútor egyetlen dobozban

Egyetemistáknak, sokat költöző vándormadaraknak, ritkán otthon tartózkodóknak készült ez a különleges bútorzat, amely elfér egyetlen nagy kockában, mégis minden benne van, ami egy szobába kell.

Költözködők rémálma a bútorok ide-oda szállítása. A Casulo, amelyet Marcel Krings & Sebastian Mühlhäuser tervezett, a kevés cuccal gyakran költözőknek lehet ideális. A teljes bútorzat elfér egy szabvány 120x80 centiméteres raklapon. Valójában már a raklap is a bútor része.

Lehet, hogy nem látszik, de ebben az egy méter magas dobozban van egy szekrény, egy íróasztal, egy állítható magasságú szék, két ülőke, egy hatpolcos könyvespolc és egy ágy a matraccal. Két ember elég a szállításához, a tisztességes méretű liftekbe belefér. És ami a legszebb szó szerint két ember két és fél perc alatt össze tudja szerelni. Aki ezt nem hiszi, a képek utáni videón megnézheti.

Csatlakozz  a több mint háromezres közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Így vigyázz a fatáladra

Kámaszutra faragott ágy

Kalózhajó a gyerekszobában

 

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog