Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legszerethetőbb ébresztőórája

Hogy abszolút stillszerű legyek, ez a legkirályabb találmány a szeletelt kenyér óta. Statisztikailag bizonyított tény, hogy a világ legjobban utált hangja az ébresztőóráé, bármilyen szép is legyen a hangja. Mennyivel szívesebben ébredünk a friss reggeli illatára, még akkor is, ha amúgy korán kell kelni. Egészen másképp indul a nap. A világ legkirályabb ébresztője, a Wake n' Bacon erre kínál megoldást.

Tovább


A világ legszebb sakk-készlete

A világ talán legszebb sakk-készletét készítették el Ukrajnában. Az ötletgazda Joseph Epstein egy olyan sakk csodát álmodott meg, amelynek figurái Lewis Carroll meséjének, az Alice csodaországban karaktereiből állítja össze. Az ötlet azonban itt még nem állt meg, maga az asztal is - nem csak a lapja, a lábazata is - a regény idézi. A munkában Alexander Horse szobrász, Szvjatoszláv Kostelyancsuk ékszerművész, és Vladimir Rusinov fafaragó is részt vett.

A mestermunka mammut-, és rozmáragyarból, ébenfából, korallból, és aranyból készült.

Tovább


Extravagáns koncepció motorok

Tovább


A legkirályabb kilincsek

Egy jól megválasztott bejárati ajtó díszíti a házat. De ha nem megfelelő kilincset választunk hozzá, nagyon leronthatjuk az összbenyomást. Hányan raknak egy elegáns ajtóra ócska alumínium kilincset! Egy jól megválasztott kilincs már előre sokat elárulhat a ház uráról. Bohém, vidám, őrült, arisztokratikus, zsugori, apatikus, stb. A kilincs a ház névjegye, kézzel fogható információkat ad arról a helyről, ahova megérkeztünk.

Tovább


10 klasszikus izomautó a legszebb korszakból

1969 Chevy Camaro

Tovább


A legtutibb könyvespolcok

Tovább


Fess az üvegre - belülről!

A füstszínű palackok belső festése egy egyedülálló kínai művészet. Kell hozzá egy különlegesen tervezett karcsú toll, amelynek szára a nyakánál meg lett hajlítva. Kellgy speciális formájú, tömzsi, rövidnyakú palack. És kell egy rezzenéstelen, biztoskezű művész, aki ezeket használja. A palacküreg szűk belső tere rátermett művészt igényel, hogy éles vázlatokat és szépírást karcoljon a palack belső felszínére. Az eredmény a tájak, csendéleekt, portrék, és szépírások kitűnő miniatúrája, ami sok gyűjtőt gyönyörködtet.

Tovább


Lehet még fokozni

Sikerült még néhány zseniális garázsajtó posztert begyűjtenem. Kár, hogy csak egy garázsajtóm van.

Tovább


Börtön, vagy a legbiztonságosabb ház

Nehéz eldönteni, hogy ez a ház a világ legbiztonságosabb otthona, vagy inkább az üldözési mániásoknak készült legnagyobb pánikszoba.

Azonban tény, hogy ez a Lengyelországban, Varsó peremén épült kétszintes ház a világ egyik legbiztonságosabb otthona. A ház egyetlen célja, hogy a lakók a legnagyobb biztonságban érezzék magukat benne.

Tovább


A rémisztés művészete

A sütőtökből nem csak unalmas lámpásokat, vigyorgó tökfejeket, és egyéb idétlenségeket lehet faragni. Egy ügyes kéz, és az élénk fantázia igazi rémisztő csodákra képes. Hogyan lesz egy egyszerű sütőtökből egy művész kezében igazi műalkotás. Hogyan lesz a halloweeni ijesztgetésből a rémisztés művészete.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog