Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor a férfi tekintete mindent elárul

Szégyentelen tekintetek. Ezek az arcok magukért beszélnek. Különleges archív fotók a felszabadult pillantások korszakából.A világ érdekes férfi szem tekintet archív

Tovább


15 rémisztő karakter

A Trónok harca regényfolyam nem szűkölködik furcsa fajokban és karakterekben. A maszkmestereknek és a színészeknek is komoly kihívást jelentettek ezeknek a megformálása. A sorozat 15 ijesztő karaktere, és az őket megszemélyesítő színészek.A világ érdekes Trónok harca karakter

The Night King - Richard Brake

Tovább


Széteső arcok

Mimi Choi sminkmester és művész lenyűgöző, néha döbbenetes sminkjei.A világ érdekes Mimi choi maszk makeup arc mester művész

Tovább


Bárhol azonosítható vagy

Felejtsd el az utcai névtelenséget, rémisztő dologra mutatott rá egy orosz fotós.A világ érdekes biztonság arcfelismerés közösségi háló azonosítás ismeretlen

Tovább


Trónok harca nyomában

Egy rajongó felkereste a legszebb horvát helyszíneket: Dubrovnik, Split, Trsteno-i arborétum, Kliss erőd. Sokszor megdöbbentő az átalakulás.

Tovább


Bírod a horrort?

Marc Clancy trükkmester zseniális és elborzasztóan élethű (és gyomorforgató) horror.maszkjai. Néhány trükkjébe be is avat. Csak erős idegzetűeknek.

Tovább


A Pokol bosszúja és az Oroszlán háta

Veszélyes terepjáró kaland a meseszép tájon.

Tovább


Labirintus-torony

A világ legnagyobb, függőleges labirintusa próbára teszi a szemed.

Tovább


Legbizarrabb fesztivál

Phuketben minden évben, a kínai naptár szerinti kilencedik hónap első hetében rendezik meg a vegetáriánus fesztivált. Az egyhetes ünnepség alatt tilos a húsevés, a veszekedés, a szex, és még néhány más dolog. Azonban a legbizarrabb esemény a felvonulás, ahol az arcukat szúrják át az arra vállalkozók. Hajdnanában még kisebb hegyes tárgyakkal szúrták át az arcukat, de az elmúlt években beindult egy nagyon veszedelmes kivagyi verseny.

Figyelem, csak erős idegzetűeknek.

Tovább


Csernobili mutáns halszörny

Óriás mutáns vagy csak nagyra hizlalt kacsa?

Pár napja bukkant fel a hír, hogy mutáns halszörnyet fogtak Csernobilban. Ezek zerint " Az atomkatasztrófa óta gyakorlatilag az élet megállt Csernobilban és környékén. De az állatvilág még nem tűnt el teljesen, és vannak olyan bátor horgászok, akik a sugárfertőzéssel dacolva keresik a mutáns halakat a Pripjaty folyóban. A fotón látható több, mint 2 méteres harcsa is itt került horogra. A helyi tudósok szerint is a magas sugárzás tehető felelőssé a halak gigaméretűre való növekedéséért."

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog