Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legnagyobb fájának kivágása

Amerikai adathalászok bukkantak erre a különleges fotósorozatra. A favágók egy elképzelhetetlen méretű óriásfenyőt vágtak ki, mindenféle gépi segítség nélkül. Becslések szerint a fotók valamikor a múlt század elején készülhettek. Érdemes megnézni a fatörzs vastagságát, és a kézifűrészt, amit használtak.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Ha van egy jó késed és egy almád

Napi videó:   Húsz idióta motoros

Napi fotó:  Halászni tilos

(via improve)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A prűd USA szextörvényei

Nemrégiben csemegéztem a világ abszurd szextörvényeiből, és örömmel láttam, hogy tegnap este a Heti Hetes is ezeknek szentelte a műsor utolsó öt percét. Nem véletlenül maradt ki a felsorolásból az Egyesült Államok, amely törvényhozói prüdériában is verhetetlen. Akár állami, akár helyi törvényekről van szó, a prűdség és az ostobaság csimborasszói lettek a törvényekben lefektetve. Nem tudni, hogy ezek közül a törvények közül, hány van még érvényben, de mindenképpen érdemes végigolvasni. De igazán arra lennék kíváncsi, milyen jogi környezet, milyen rendőrségi intézkedés hívta életre a törvényeket.

Állami törvények:

- Arizonában tiltott kettőnél több vibrátort tartani egy háztartásban.

Tovább


Mammutfenyők a régi képeslapokon

Egy rég letűnt kor varázsa. Ezeknek a képeknek furcsa történelmi kontrasztja van. A mammutfenyők képviselik az időtlenséget, a szinte végtelennek tűnő hosszú létezést, hiszen ötezer évesnél idősebb példányokat is ismerünk. De eközben az 50-70-100 éves képeslapokon látható emberek, autók, házak talán már rég eltűntek. De ezek a fák még most is ott állnak.

Tovább


A világ csodái: az Antilop-kanyon

Egy rövid völgy Arizonában, amelyet szavakkal lehetetlen leírni. Ezt a helyet Manitou őrült jókedvében teremthette.

Tovább


Mi köze van a bélyegnek és a kártyának az Egyesült Államok születéséhez?

Azért tört ki a függetlenségi háború, mert a gyarmatlakók szerettek zsugázni.

Felejtsük el a Bostoni teadélutánról tanultak a, az csak az utolsó csepp volt a pohárban. A bajok jóval korábban kezdődtek.

Tovább


Nyaralás után rémálom

Ha nem ismerjük a törvényeket a nyaralás könnyen rémálommá válhat. Letartóztatás, börtön , hatalmas költségek. És az emberi megaláztatás.

Tovább


A paradicsom folyója

Van egy folyó Kolumbiában, amely a szivárvány minden színében csillog. De ez nem környezetszennyezés, hanem a természet csodája.

Tovább

12345
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog