Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Oké, de hogy alszanak a hegymászók?

A függőleges sziklafalon, köteleken lógva nem is olyan egyszerű.A világ érdekes hegymászó alvás

Tovább


Na látod, mi mindenről maradtál le?

Sharea Overman megosztotta a képet, ahogy férje elaludt utazás közben. Megkérte a photoshophoz értőket, ugyan már szerkesszenek bele valami látnivalót az ablakba, hogy megmutathassa neki, mi mindenről maradt le.  Az internet népe ráugrott a lehetőségre.alvás photoshop élmény elmaradt

 

alvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradtalvás photoshop élmény elmaradt

És az eredeti :-)

alvás photoshop élmény elmaradt

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Egyedül nem jó aludni

A házi kedvenceknek is jár az alvómaci. Vagy más plüssjószág. Mert így édes a pihenés.

Tovább


Így alszanak lógva a hegymászók

Nem lehet mindig vízszintes felületet találni. Van amikor egy függőleges sziklafal közepén éri az este a mászókat. Akkor is kell aludni. Néhány tipikus megoldás.

Tovább


Soha ne aludj el a buliban!!!

Akinek ilyen barátai vannak, nncs is szüksége ellenségekre.

Tovább


Alvásvizsgálat otthon

A különböző civilizációs ártalmak egyik tünete, hogy egyre rosszabbul alszunk. Mivel ez egy tudattalan állapot, megfigyelni sem tudjuk magukat közben, hogy mi lehet az oka a rossz alvásnak. Ez idáig az egyetlen megoldás egy alvásvizsgáló intézet volt, ahol gépek, kamerák és a személyzet felügyelete mellett eltöltöttünk egy éjszakát. Erre azonban most már otthon is lehetőségünk van. Nem kell más hozzá, mint egy Zeo Personal Sleep Coach, vagyis egy személyi alvás-edző.

Tovább


Miért álmodunk?

Evolúciós szempontból az álom értelmetlen, sőt inkább veszélyesnek is tűnik. Az újabb elméletek azonban magyarázatot adnak rá. Mindennek oka a sokkal fejlettebb agy.

Tovább


Sleepbox - néhány órai pihenés

A Sleepbox egy bárhol felállítható mobil pihenőhely, amely néhány órára kényelmes, privát pihenést nyújt.

Tovább


Nem lehet álom nélkül élni?

Az álomnak biológiai funkciója van, fontos a túlélésünk szempontjából, erre nem is olyan régen jöttünk rá. Tudósok úgy próbálták meg felmérni az alvás jelentőségét, hogy a hetvenes években egy kísérletben az orvostanhallgató alanyokat nem engedték álmodni.

Tovább


Az alvásadósság elmélete

Mindenkinek egyéni az alvásigénye, vagyis hogy az agyunknak hány óra alvásra van szüksége. Mi talán nem is ismerjük, azonban az agyunk tisztában van vele. Pontosan tudja, hogy mikor hagyjuk ki az alvást, és felelősségre von az elmulasztott percekért.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog