Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

London legszebb bejárati ajtajai

Bella Foxwell Londonban élő fotós megtalálja a nagyvárosban azt a szépséget, amely mellett nap mint nap elmennek az emberek. "Londoni ajtók" című instagram oldalán az ajtók olyan színes kavalkádját mutatja be, amelyek talán csak Wim Wenders filmjeibe illenének.A világ érdekes London ajtó bejárati

Tovább


23 titkos ajtó

Nem látható ajtók, rejtekhelyek, búvóhelyek, titkos szobák. Ezekhez képest a Narniába vezető szekrény unalmas és érdektelen.A világ érdekes rejtekajtó titkos folyosó szoba

Tovább


30 legjobb vécéajtó-jelölés

Zseniálisan egyértelmű.

A világ érdekes vécé ajtó tábla jelölés

Tovább


Varázslatos bejárati ajtók

Londonnak van egy mesebeli arca is. Bella Foxwell fotós a különleges bejárati ajtókat keresi, amelyek új néznek ki, mintha egy másik világba nyílnának. Mindegyik ajtó egy különleges történetet sugall.London bejárati ajtó

Tovább


Legkirályabb szállodai törölközők

Kedves és vicces meglepetés a vendégnek.szálloda törölköző hajtogatás

Tovább


Kerekesszék rémálom

Rámpák a mozgássérültek segítségére. Azoknak, akik ezeket megtervezték, kivitelezték, és végül jóváhagyták, azoknak melyik szerve sérült?! Isten állatkertje kerekesszék rámpa lépcső ajtó út

Tovább


Lufivarázslat

Ha hiszed, ha nem, ezek csak léggömbök. Maszajosi Macumoto japán művész léggömb szobrai. A mulandóság 30 gyönyörű alkotása.A világ érdekes léggömb lufi szobor állat hajtogatás

Tovább


Különös ajtó a konyha padlóján

Egy idősebb úr új házat vásárolt magának. A konyha közepén meglepő dolgot talált.

Némely lájkvadász oldal titkos, szörnyű, rémületes, elborzasztó, és hasonló jelzőkkel illette azt, ami az ajtó mögött van.

Pedig ez semmi más, mint egy egyszerű kút. A ház építője nem akarta sem feltölteni, sem befedni, ezért egy szép üvegajtót, és díszvilágítást készített hozzá.

Építőjének célját nem ismerjük. Egyszerűen csak tetszett neki a régi kút, vagy arra gondolt, ebből később még locsolhat vagy vizet emelhet ki, ha az ellátás megszűnik. Az ötlet nem rendkívüli, hallottam Budapesten is olyan épületről, ahol a ház alá került volna a kút. A földmunkáknál a tulajdonos visszabontatta a kutat, majd az elkészült pincében terméskövekből újraépíttette, és így a kialakított pihenő helyiség dísze lett.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Alternatív zöldsaláták - Négyzöld-saláta

Napi videó:   Ez bukta, csajok!

Napi fotó:  Te leülnél a padra?

Macskaőrség:   Marmelade és Cole

 (via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Korán jött karácsonyi meglepetés

Használt autót vett, és komoly meglepetés érte.

Használt autót vásárolt, boldogan vitte haza új szerzeményét. De az ablak zárszerkezete akadozott. Úgy gondolta, ezt ő is ki tudja javítani. Amikor levette a kárpitot, nagyon meglepődött, mitől járt nehezen. 10 perc múlva úgy érezte. kicsit korábban van idén karácsony.

Tovább


Túlzásba vitt Halloween dekoráció

Oklahoma állam Canadian megyéjében található Mustang városkájában döbbenetes látványra ébredtek a lakók. Az egyik ház garázsa előtt két holttest feküdt, akik meglehetősen bizarr módon végezték. A kiérkező rendőrök szembesültek a ténnyel, hogy nincs holttest, ez csupán a ház tulajdonosának Halloween dekorációja. Az esetből óriási botrány lett. Meddig lehet elmenni a morbid díszítésben?

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog