Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szivárvány Gejzír

A Fly-gejzír a világ rejtett szemkápráztató csodája.

Egyesült Államok, Nevada állam észak-nyugati sarka, Washoe megye:


Nagyobb térképre váltás

Ez már itt tényleg a világ vége. Reno-ból több mint 100 mérföldet kell autózni, csak ahhoz, hogy rátérjünk a 34-es útra. A 34-es út olyan lakatlan vidéken kanyarog 120 mérfölden át az oregoni határig, hogy még csak egy települést sem találunk az úton.

Tovább


Autópálya dzsungel fölött

Hivatalos megnevezése SP-160. De mindenki csak Rodovia dos Imigrantesnek nevezi, vagyis a bevándorlók autópályája.

Brazília, São Paulo állam. Ez az út köti össze a fővárost, São Paulot a tengerparttal.

Tovább


Egy igazi karácsonyi csoda

Az egyik amerikai fapados légitársaság különleges meglepetéssel szolgált egyik belföldi járatának utasainak. A reptéren már a bejelentkezés is furcsa volt, egy óriási ajándékdoboznál kellett felmutatniuk a jegyüket.  Képernyőn keresztül a jegyet maga a Mikulás ellenőrizte, aki minden utasnál meg is kérdezte, mi a legnagyobb vágyuk. Sok kívánság hangzott el, a nagyképernyős tévétől, a tableten át, a Thomas kisvonatig a legkülönbözőbb termékeket. Az egyik vicces férfi utas csak zoknit és alsónadrágot kért.

Amiről nem tudtak az utasok, hogy a társaság alkalmazottai azonnal listát készítettek a kért ajándékokról, amit azonnal átküldtek a célállomáson várakozó kollégáiknak. A célállomás csapata megrohanta a boltokat, és beszerezték az ajándékokat. A reptéren még egy gyors csomagolás, és minden dobozra rákerült a megfelelő név címke is.

Az utasok megérkeztek, felsorakoztak a csomagkiadónál, amikor felcsendült a karácsonyi zene, és bőröndök helyett ajándékok jelentek meg a nyílásban.  A filmben érdemes megfigyelni az emberek reakcióját és az arcokat (még a zoknis pasiét is).

Külön elképesztő a teljesítmény, hogy az induló és célrepülőtér 90 kilométerre van egymástól.  Az akció természetesen a légitársaság reklámfilmje. A teljes költsége valószínűleg kevesebb volt, mint egy reklámot egyszer bemutatni egy országos csatornán. Az interneten vírusvideóként szélsebesen terjed, hat nap alatt 24 millió letöltést ért meg.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Vidám szendvicsek

Napi videó:   Fantasztikus kosártalálat

Napi fotó:  Egy egyszerű 3D rajz

Macskaőrség:   Fekete macskát a vászonra

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tökéletes egyensúly

Tovább


Mit tennél egy tökéletes fényképért?

Kawika Singson a vulkánok fotósa. Az amatőr fotográfus szebbnél szebb képeket készít, miközben látszólag nem törődik a veszéllyel. Itt ez a gyönyörű fotó, amely Hawaiin készült. Most megláthatod mit vállalt ezért a képért a fotós.

Tovább


Michael Jackson titka

Michael Jackson több olyan táncmozdulatot hagyott maga után, amely örökre összefonódott a nevével. Ezek közül a legrejtélyesebb az antigravitáció néven elhíresült mozdulat, amelyet a Smooth Criminal című számban láttunk először. Michael a táncosaival együtt, szinte vigyázzállásban, képtelen módon, messze a súlypontján túl előrehajolt , majd újra kiegyenesedett. Sokféle tipp volt arra, hogyan is csinálta ezt a mozdulatot, amely rendszeresen szerepelt a koncertjein is.

Tovább


Dupla szépség - Szivárvány a Viktória-vízesés felett

Tovább


A világ legszebb helyei: Elefánt ormány-hegy

A kínai Guilin város környékbeli látványosságai közül az egyik leghíresebb az Elefánt ormány-hegy. Gyakran emlegetik Elefánt-szikla, Elefánt ormány-szikla, és Elefánt-hegy néven is. A hegy, pontosabban ennek üreges alakja egy elefántra emlékeztet, amely éppen a Li-folyóból ormányával vizet szippant.

A helyi legenda szerint a császár egyszer szemlét tartott Guilinban, kíséretéhez számtalan óriás elefánt is tartozott. Az egyik állatot azonban a betegsége miatt magára hagytak és így lemaradt a többiektől. A falusiak megsajnálták az állatot és ápolni kezdték. Miután meggyógyult, szorgalmasan dolgozott, segített a parasztoknak. Amint ezt megtudta a császár szörnyű haragra gerjedt és elrendelte, hogy öljék meg az állatot. Az elefánt a végsőkig küzdött, mígnem kőheggyé változott. A hegy a város címerében is megtalálható.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  A halál szobalánya felkészült a Halloweenre

Napi videó:   Nem csak a Hummeresek között vannak jégjárók

Napi fotó:  Még jó, hogy vannak szurkolók

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A világ legszebb helyei: Barlang-part

Pamukkalétól a kék lagúnáig: A világ legszebb melegvizű forrásai

A vliág legszebb hídjai: Pont de Gard aquadukt

(via dailypicdump)

Tovább


A természet vad szépsége

Chaiten Vulkán - Chana, Chile (2008. május)

Tovább


Legfurcsább növények - szivárványfa

Amikor az ember ezt a fát először meglátja természetes élőhelyén nem akar hinni a szemének. A fa törzsét a szivárvány minden színe csíkozza, mintha egy őrült absztrakt festő mázolta volta tele, vagy egy óriási paintball csata zajlott volna a fák alatt. De ez a fa valóban ilyen. A neve is innen van: szivárványfa.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog