Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felmelegedés után

A globális felmelegedés senkit sem fog kímélni. Egy amerikai művész, Nickolay Lamm azt próbálta megmutatni, hogy festene az Egyesült Államok, ha 7 méterrel megemelkedne a tengerszint. Előtte/utána képek néhány jól ismert helyről.

Tovább


Egy régi Selfie

Collin Powell,  az Egyesült államok volt külügyminisztere Facebook oldalán selfiet posztolt. A fotó érdekessége, hogy az 50-es években készült.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Toochee blog:   Sose csókolj meg egy teknőst!

Szem-Szájnak gasztroblog:  Medvehagymás tojásrolád

Napi videó:   Csupa majdnem baleset

Napi fotó:  Ezt a túrát ki nem hagynám

Macskaőrség:   Tigris, mint házimacska

(via facebook)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A Central Park az 1900-as években

New York ékessége a békeidőkben.

Tovább


Szivárvány Gejzír

A Fly-gejzír a világ rejtett szemkápráztató csodája.

Egyesült Államok, Nevada állam észak-nyugati sarka, Washoe megye:


Nagyobb térképre váltás

Ez már itt tényleg a világ vége. Reno-ból több mint 100 mérföldet kell autózni, csak ahhoz, hogy rátérjünk a 34-es útra. A 34-es út olyan lakatlan vidéken kanyarog 120 mérfölden át az oregoni határig, hogy még csak egy települést sem találunk az úton.

Tovább


A lefagyott Amerika másik arca

A tragikus időjárás mókásabb oldala.

Ez nem az ablak, csak a jég

Összetört banánhéj???

Tovább


Chiberia

Két napja a Chicagoiak Chiberiának nevezik szibériai hidegbe borult városukat. Ilyen hidegre senki sem emlékszik, A befagyás szélén álló Michigan-tó úgy gőzölög, mintha termálvíz töltené meg a medret. Mégis, a fagyos világ kegyetlen szépsége sokakat megfog.

Fotó: Brian Clay

Fotó: Brian Clay

Fotó: Hank Cain pilóta

Fotó: Aaron Firestein

Fotó: Brian Clay

Fotó: Nick Ulivieri

Fotó: Angie McMonigal

jnhPhoto

Fotó: Ken Ilio

Fotó:Tommy Moore

Fotó: Kevin Roche

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Hangyainvázió az asztalon

Napi videó:   Szombathelyi Kötélugró Klub

Napi fotó:  E.T. a fatörzsben

Macskaőrség:   Nagyon furcsa alvás

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A jégbe fagyott móló

A természet a legügyesebb jégszobrász.

Egyesült Államok, Michigan-tó. A nagy Tavak közül a harmadik, a világ tavai közül az ötödik legnagyobb. Területe 58 000 kilométer, mint Magyarország kétharmad. Szinte egy 500 kilométer hosszú csaknem kétszáz kilométer széles folyosó, amely az északi hideg szeleket levezeti. A tó alsó végében található egy kisváros.

Tovább


Bizarr állami törvények

A régi törvénykönyvek olvasgatása közben meglehetősen bizarr törvényekre lehet bukkanni. Ezeket senki sem vonta vissza, vagyis a mai napig érvényben vannak. Kíváncsi lennék, hogy milyen élethelyzet szülte az ilyen jogszabályokat. Néhány amerikai állami törvényhez Olivia Loacher fotós készített illusztrációt.

Alabamában tilos fagylaltot hordani a nadrág hátsó zsebében.

Delaware államban tilos tökéleteset testhez simuló nadrágot viselni.

Tovább


A lehetetlen vasútvonal

A vasút nagy korszaka a huszadik század eleje volt. Az észak-amerikai kontinensen is a növekedés és a jólét biztosítása érdekében szükség volt egy megbízható vasútvonalra, amely stabil kapcsolatot jelentett volna a keleti parttal. Abban az időben San Diego még csak egy kis kikötőváros volt, de a város vezetői tisztában voltak vele, hogy növekedésükhöz szükség van egy olyan vasútvonalra, amely akkor már összekötötte Los Angelest az ország többi részével. Ekkor tettek javaslatot a San Diego-Arizona vasútvonal megépítésére.

Tovább


New York a XIX. században

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog