Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Londoni tetkó fesztivál 2013

Tovább


Nem katasztrófa, csak egy trükk

Szeretnél pókemberként sétálni a falon? Londonban most megteheted.

Tovább


Medence mozi

London egyik legkirályabb szórakozása a Hot Tube Cinema, amit nem lehet igazán jól lefordítani. A filmnézésre vágyó társaság egy saját kis felfújt medencét kap, tele kellemesen meleg vízzel. Mindez egy londoni magasház tetején. Melegvíz, némi ital, és egy jó film. Mi kell még?
A végén egy kis videót is találsz.

Tovább


City in the sky - Város a város felett

A City in the Sky egy koncepció, egy képzeletbeli oázis a túlzsúfolt, piszkos, és szennyezett város felett, ahova el lehet menekülni a zaj, a stressz, és a szennyeződés elől. Az épületek ötletét a japán tervező a lótuszvirágokból merítette.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Nagyon tud a kínai vattacukor-árus

Napi videó:   Nők akkor és most

Napi fotó:  404-es szoba titka

 (via icreatived)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Kik a legjobban kereső olimpikonok

A londoni olimpián is sok olyan sportoló küzd, akiket a mindennapi életben nem csak az olimpiai szellem hajt. Jó néhány sztár keresett meg az elmúlt 12 hónapban több millió dollárt. A legjobban kereső sportolók húszas listája:

Marc Gasol (Spanyolország)

Sport: kosárlabda

Kora: 27 év

Kereset: 10.9 millió dollár

Tovább


Európa jég alatt

Amszterdamban a befagyott csatornákon sétálnak bicikliznek, korcsolyáznak az emberek.

Tovább


A világ legmagasabb LEGO-karácsonyfája

Ez a világ legtökéletesebb karácsonyfája: valóban örökké zöld, nem hullatja a tüskéit, és ünnepek után a gyerekek játszhatnak vele.

A londoni Saint Pancras nemzetközi pályaudvar váróterme ad otthont az ünnepek idejére a világ legnagyobb LEGO karácsonyfájának. A LEGO hivatalos építészeinek két havi munkájával épült meg a karácsonyi csoda. A fa nem kevesebb, mint 12,2 méter magas. 172 ágát több mint ezer, szintén legóból készült "gömb" díszíti. Az egész fát apró LED lámpácskák borítják fényárba.

Tovább

123
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog