Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karácsonyi pulcsik, amiért ölni kellene

Sose fogom megérteni, hogy egyes vidékeken hogy alakult ki a karácsonyi pulóverek hagyománya. Azt már végképp nem fogom megérteni, ez a hagyomány hogyan torzulhatott el annyira, hogy ezek a giccses förmedvények "megköttessenek".

Tovább


Furcsa intim-piercing

Tovább


A prűd USA szextörvényei

Nemrégiben csemegéztem a világ abszurd szextörvényeiből, és örömmel láttam, hogy tegnap este a Heti Hetes is ezeknek szentelte a műsor utolsó öt percét. Nem véletlenül maradt ki a felsorolásból az Egyesült Államok, amely törvényhozói prüdériában is verhetetlen. Akár állami, akár helyi törvényekről van szó, a prűdség és az ostobaság csimborasszói lettek a törvényekben lefektetve. Nem tudni, hogy ezek közül a törvények közül, hány van még érvényben, de mindenképpen érdemes végigolvasni. De igazán arra lennék kíváncsi, milyen jogi környezet, milyen rendőrségi intézkedés hívta életre a törvényeket.

Állami törvények:

- Arizonában tiltott kettőnél több vibrátort tartani egy háztartásban.

Tovább


A legszerencsésebb fickó

Bizonyos körökben nagy coolság drága autókkal elhagyatott utakon száguldozni, akár a filmekben. Csak arról az apróságról felejtkeznek el gyakran, hogy a filmekben a látszólag céltalan száguldást a kaszkadőrök ezerszer elpróbálták. Az utat ismerik mint a tenyerüket, pontosan tisztában vannak autójuk képességeivel, az utat lezárták és rendőrök biztosítják.

Épp emiatt szoktak ezek az amatőr száguldások csúfos véget érni. Az itt látható képeken a világ legszerencsésebb fickójának autója látható. Autóval száguldott az erdei úton, csak arra nem számított, hogy a területre vezető utat sorompóval szokták lezárni. Sofőrünknek azonban az átlagosnál nagyobb pechje volt, mert a sorompó kivételesen félig nyitva volt. Ahelyett, hogy összetörte volna a sorompót, a masszív vascső egyszerűen felnyársalta az autót. A cső vége az utastérben, a vezetőülésnél állt meg.

Tovább


A világ legabszurdabb szextörvényei

Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag, bizonyos öregedő férfiakban, amikor már hanyatlik a férfiasság, és egyúttal hatalmon is vannak, múlhatatlan kényszert éreznek arra, hogy megrendszabályozza az alárendelt polgárok nemi életét. Erős a gyanúm, hogy minél kevésbé férfi ő, annál fontosabb feladatának tartja, hogy ebben a tevékenységben az embereket is akadályozza. Ezért születhetnek ostobábbnál ostobább törvények. Egy rövid gyűjtemény a világ minden tájáról.

Uruguay

Ha egy férj rajta kapja a feleségét a szeretőjével, két lehetőség közül választhat: vagy megöli a hűtlen feleségét a szeretőjével együtt, vagy kiheréli a férfit és levágja a nő orrát.

Anglia

Londonban tilos motoron szeretkezni. De tiltott az egyéjszakás kaland. Ha valaki egy idegen nőtől szexuális szolgáltatást kér, pénzbírságra számíthat vagy 3 hónapra börtönbe kell vonulnia.

Tovább


A gazdám egy idióta

Sajnos az állatok jogai nem terjednek ki arra, hogy méltóságukban is védve legyenek. Például ne legyen kiszolgáltatva a gazdája kénye-kedvének, ne öltöztethesse mindenféle idióta ruhába, elmebeteg jelmezbe.

Mert ha egy ember úgy dönt, hogy hülyét csinál magából, lelke rajta, de hogy a védtelen kutyával teszi ugyanezt, az minden kritikán aluli. Sajnos egy kutya nem hordhat táblát a nyakában: "Én kérek elnézést, a gazdám egy idióta!"

Tovább


Brazil börtön belülről

Mielőtt dél-amerikai utazásod alatt engedsz a csábításnak, hogy csak ezt a kis csomagot kell elhozni Budapestre, és cserébe megkapod egy kisebb autó árát, érdemes megnézni ezt a fotósorozatot. Hátha te nem a futár leszel, hanem a csali, akit odadobnak a vámosoknak.

Tovább


Extrém tetkók

Tovább


Luxusbunker világvége esetére

Már csak 330 nap van a Maya világvégéig. Tudja mit fog csinálni másnap reggel? Tudja, hogy fogja túlélni? Egy kaliforniai cég megoldást kínál milliomosoknak a hatalmas katasztrófák idejére. A Vivos nevű cég 2 milliárd forintnak megfelelő összegért luxusbunkert épít a föld alá.

Tovább


Amikor a medve a jobb

A következő képsorozat biztos megmelengeti a vadászat ellenzőinek szívét. Micimackó bosszút állhat malackáért.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog