Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elhagyott koreai kastély

Dél-Korea legnagyobb szigetén, a varázslatos Csedzsu-szigeten található egy varázslatos kastély. Igazi elsőrangú, fényűző építmény, de csak kívülről. A hihetetlen kastélyt számos koreai film forgatási helyszínéül szolgált, de már nem használják, és lassan pusztul.A világ érdekes Dél-Korea kastély elhagyatott film forgatás

Tovább


Megunt tetoválások elrejtése

Mindenki hibázik, de néha ezek a hibák örök életűek, mint például tetoválnak. Szerencsére egy dél-koreai tetováló művész ezeket a hibákat újabb műalkotássá képes varázsolni. Legyen szó egy kifakult tetoválásról, amelyet meg kell menteni, vagy egy idézetről, amely elvesztette értelmét, Sigak instagrammon megosztott takaró tetoválásai második esélyt jelentenek az emberek számára. A képeken bemutatja az előtte/utána állapotot, de néhány fotón megmutatja a munka fázisait is. Tetoválás tetkó tatoo második eltakaró elfedő Sivak Dél-Korea

Tovább


30 előtte és utána fotó: műtét függők

Sehol sem olyan magas az ezer főre eső plasztikai műtétek száma, mint Dél-Koreában. Mindent műttetnek: orrot, szájat, de leginkább a szemüket.

A leggyakoribb műveletek közé tartozik a szemhéj műtét, hogy szem nagyobbnak látszódjon. De vágyott egy cizellált áll, vagy egy V-alakú arc. Rengezteg közöttük a fiatal. akiket a koreai pop sztárjai megjelenése ösztönöznek műtétre. Becslések szerint minden ötödik szöuli nő kés alá feküdt már. Az országban több mint 2200 kozmetikai sebész dolgozik, az iparág bevétel 4 milliárd euró. Jelentős a Kínából érkező kozmetikai turizmus is.

Tovább


Kísértet-tanterem Dél-Koreában

Ahol mindörökre megállt az idő.

Dél-Korea komp baleset középiskola diákok tanterem üres

Tovább


Vigyorogj éjjel-nappal

Új plasztikai sebészeti mánia tört ki Dél-Koreában. A lányok állandó mosolyt varázsolnak az arcukra.

Tovább


Koreai lánytábor

Bajban lesznek mifelénk a cserkészek, ha ilyen Koreában egy lánytábor. Ráadásul nem is észak-, hanem dél-koreai lánytábor.

Gyanakodtam, arra, hogy kamu, de ennek egyelőre nem találtam nyomát. De nem is írnak róla sokat. Nem tűnik sem büntető-, sem átnevelő- vagy leszoktató tábornak. A lányok jó erőben vannak, és néha még mosolyogni , nevetni is van erejük. A jelek szerint ezek a lányok tényleg katonai kiképzésre vágynak.

Tovább


Futurisztikus elektromos roller

Ilyet kérek jövőre. Vagy talán azután…

Jaepyung Lee dél koreai ipari dizájner megtervezte álmaim rollerját. Kecses, elegáns, futurisztikus, abszolút High-Tech. És van stílusa.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog