Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tényleg rejt valamit a nyúl ürege

Az angliai Shropshire több száz éves föld alatti titka.

Tovább


700 éves barlanglakás

Felújítás után, jobb, mint egy épített ház.

Tovább


Angolok és a rekorddöntögető hőség

Igazán angolosan reagálnak a szokatlanul forró kánikulára.A világ érdekes London Anglia Nagy Britannia hőség kánikula forróság

Tovább


Az apró szemét még rosszabb

35 zsákkal gyűjtött össze, és kíváncsi volt mit is talált.Isten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtés

 

Sajnos a már a világ egyetlen tengerpartjára sem mehetünk le úgy, hogy a fövenyen ne botlanánk lépten-nyomon szemétbe. A szemét mindenhonnan jön: eldobálják a partra látogató emberek, idefújja a szél, kimossa a tenger. A nagyobb darabokat még könnyű összegyűjteni, de az aprók?Isten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtés

Az angliai Tregantle Beach öblének hosszú partja híres fehér homokjáról. A gyönyörű cornewalli partot is elcsúfítja a szemét. Egy helyi lakos, Rob Arnold megelégelte az áldatlan állapotokat, és siránkozás helyett a tettek mezejére lépett. Maga kezdte el gyűjteni a tengerparti apró szemetet. Rövid idő alatt 35 zsákkal gyűjtött össze. A szemét egy részét szétválogatta, hogy lássuk, mi mindent dobáltunk el.


Isten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtés

Isten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtésIsten állatkertje Anglia Cornwall tengerpart Tregantle Beach  öböl szemét gyűjtés

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Vajas-fokhagymás kenyérrúd
Macskaőrség: A leglazább macska a reptéren  
Napi videó:  
Titkos rejtekhelyek  

(via)

Tovább


A tökéletes hely, ha szereted a sarat

A világ talán legnagyobb presztízsű zenei fesztiválja, az árusítás első napján kevesebb mint fél óra alatt, internetes elővételben elfogynak rá a jegyek. Pedig akkor még a programot sem lehet tudni. A Worthy-farmot sem kíméli az időjárás, ritkán ússzák meg eső nélkül. Minden évben 175 000 szerencsés ember kiad több száz fontot, hogy elmenjenek Glastonbury-be, és játszanak a sárban.

Tovább


Fémkeresővel a Sherwoodi erdőben

Ritkán van egy amatőr kincskeresőnek ekkora szerencséje.A világ érdekes Anglia Sherwood erdő kincs arany gyűrű

Tovább


Rejtélyes Kagyló-barlang

A méretein kívül nem tudunk róla semmit. Tényleg semmit.

Tovább


Ijesztő erdő

Az erdőt druidák szellemei, természetfeletti lények, és maga az ördög tartja a markában évezredek óta.

Tovább


Karácsonyi fürdés a tengerben

Angliában idén ötvenedszer rendezték meg a hagyományos karácsonyi közös megmártozást a tengerben. A szigetország partjain egyre több helyen gyűlnek össze december 25-én, hogy jelmezekbe öltözve, és adakozva köszöntsék az ünnepet. Bár az idő nem olyan zord, mint mifelénk, az óceánt is melegíti a Golf-áramlat, de így is csak nem sokk nulla fok feletti a víz hőmérséklete. Igazi év végi bátorságpróba.

Tovább


Legyező-híd

Úgy emelkedik fel, ahogy egy kínai legyező kinyílik.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog