Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A 15 legkirályabb rendőrautó

A világ rendőrségeinek egyik nagy problémája, hogy átlagos autóival képtelen utolérni a szuperautókat. Ezért több rendőrség is szolgálatba állított az autópályákon sportkocsikat. Emellett a kínálatot színesíti néhány különleges darab is. A világ 15 legdögösebb rendőrautója:

Olaszország - Lamorgini Gallardo LP560. Az 560 lóerős, több mint 300 kilométer/órás sebességre képes autó egy standard Gallardot váltott fel, amely négy év alatt 140 000 kilométert futott az olasz autópályákon.

Tovább


Legkirályabb sakkkészletek

A hagyományos sakkkészletek évszázadok óta a művészek kedvenc alapanyaga volt. A hagyományos készletek díszített bábui mellett megjelentek a díszesen faragott bábuk is. A modern művészet sem ment el emellett a téma mellett. Íme néhány ötletes, néhol meghökkentő alkotás.

Tovább


Szintetikus üzemanyag

Az elmúlt évek olajválsága végre ráébresztette a világot, hogy alternatívákat kell találnunk a kőolaj kiváltására.Így született meg a szintetikus GTL, amely már repülőgépeket is hajt.

Tovább


Auto-tetkó

Nehéz eldönteni, hogy amit a képen látunk, az egy öreg, megbuherált Singer varrógép, vagy egy középkori kínzóeszköz. Mindenesetre elég riasztóan néz ki. Bátorság kell hozzá, hogy az ember beledugja a kezét, ráadásul még le is szíjazza.

Tovább


A kalóz-szemtakaró titka

Bármilyen meglepő, a kalózok a jó szemükön hordták a szemtakarót, és erre igen jó okuk volt.

Tovább


Szupercsiga

Ez a hihetetlen fotósorozat egy csiga nagy kalandját mutatja be, amely olyan teljesítményt produkált, amely még a biológusokat is meglepte. Olyan távolságot sikerült áthidalnia, amely az ő méretéből adódóan elképzelhetetlennek tűnt. Mégis megtette.

A tanulság? Ne add fel csak azért, mert lehetetlennek látszik....

Tovább


A legjobb szexi reklámfimek

Régi reklámközhely, hogy gyerek, kutya, szexi női test bármit elad. De a vonzó testek akkor ütnek igazán, ha egy csipet humor is járul hozzájuk.

Japán sampon reklám:

Tovább


A fóka és a kisfiú

Különösen vidám pillanatnak lehettek tanúi a világ egyik legnagyobb állatkertjének, a San Diegoi Sea Worldnek látogatói. Az üvegfalú medencében úszkáló fókák mindig is az állatkert legnagyobb sztárjai voltak. Otter-1, az egyik fiatal fóka azonban különös viselkedésével hívta fel magára a figyelmet: kapcsolatba lépett az üveg túloldalán álló kisfiúval. Hamarosan önfeledt kergetőzésbe kezdtek az üveg két oldalán. A fóka, amelyről azóta kiderült, hogy vidra, kutyaként követte újdonsült barátját.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Ússz a medvével!

A világ legnagyobb akváriumai

Az igazi óriásakváriumok

 

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra

Tovább


A tortakészítés csúcsai

Tovább


Sztárok karikatúristája: Patrick Storgulski

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog