Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kockahas négy hét alatt

Kockahas négy hét alatt? Reklámban ócska szlogen, de van, amikor a valóság. Minden csak motiváció és körülmények kérdése. Legalább is Vincent Regannek sikerült.

A brit színész nemzetközileg a Trója című filmben lett ismert, ahol Eudorus szerepét kapta. Talán ennek is köszönhette, hogy felajánlották neki a 300 című filmben Artemis kapitány szerepét. De a szerep feltétele a kockahas. itt lép képbe a motiváció és körülmények kérdése. A motiváció egy hatszámjegyű csekk dollárban. A körülmények hogy beköltözött négy hétre egy privát edzővel egy konditerembe.

A kiinduló állapot:

Tovább


Macska és az aligátor

Egy aligátorfarmon a turisták szeme láttára egy macska szemet vetett az aligátor ebédjére:

Tovább


Varázshegy, a hihetetlen szálloda

A varázshegy (La Montaña Mágica, Magic Mountain) hotel Chilében, Patagóniában található a Huilo-Huilo területén.

Huilo-Huilo egy magánforrásokból finanszírozott természetvédelmi projekt amely egyúttal környezettudatos ökoturizmussal is foglalkozik.

Ez a terület korábban a favágók prédája, amely miatt a dzsungel gyors ütemben pusztult.

Tovább


Extrém világ

Tovább


Miért szeretik az IKEÁ-t Kínában

Sok kínai soha nem vesz semmit az IKEÁ-ban. De néhány közülük az üzletekbe jön minden reggel, és ott marad, amíg az üzlet este bezár. Ők egy forró nyári napon csak élvezik a légkondicionálást és a kényelmes bútorokat. Nem csak üldögélnek a fotelokban, hanem be is fekszenek az ágyakba. A biztonsági személyzet nem zavarja el őket, mert a cég úgy tekint ezekre az emberekre, , mint a jövőbeni beruházásokra. Talán egy nap visszajön újra, és vásárolni valamit.

Tovább


Tuti frásztörés, ha ez rád mászik

Íme a titánbogár, becsületes magyar nevén Óriáscincér. Nevét nem véletlenül kapta, ez a Földön élő egyik legnagyobb ismert bogár. Átlag 15 centiméteresre nő meg, de az eddig talált legnagyobb példány 16,8 centiméteres volt.

Preparált példányaiért akár 600 dollárt is fizetnek a gyűjtők. Különlegessége, hogy ennél sokkal többet ma sem nagyon tudunk róla. De a története is érdekes.

Tovább


A legbátrabb kutya

Néhány nappal ezelőtt tűz ütött ki egy Chilei házban. Múlt csütörtökön Santa Rosa de Temuco városában egy családi házban lobban fel a tűz. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, de az épületet nem tudták megmenteni.

Ekkor egy különös közjátékra figyeltek fel a tűzoltók. Az égő házból kijött egy kutya, szájában egy kölyökkel. Majd visszarohant a házba újra, és újra. Ötször ismételte meg az életveszélyes Az eset különlegessége, hogy a kutya legbiztonságosabb helynek a tűzoltóautó lépcsőjét találta. Oda kuporodott öt kicsinyével.

Amanda, a német juhász keverék szuka tíz nappal korábban hozta világra öt kölykét. Még a tűzoltókat is meglepte hősiessége, mivel a kutyának százezerszer jobb a szaglása, neki milyen pokol lehet az égő ház. Ennek ellenére nem hagyta cserben kölykeit.

A kutyákat a tűz után állatorvoshoz vitték. Amanda és négy kölyke egészséges, de sajnos az ötödik jószág olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett megmenteni az életét.

A képeket J. Monsalve készítette.

Tovább


Mozi az utcán

Egy jó ötlet, néhány haver, egy kis barkácsolás, és vége az unalmas üldögélésnek a ház előtti lépcsőn. Jobb mint a kertmozi.

Tovább


Ha hollywoodban győznek a zombik

Andre De Freitas képei:

Tovább


Jövő sportja pályázat

A Worth1000 megkérdezte az olvasóit, milyennek képzelik el a jövő sportját. Érdekes, hogy milyen sokan számítanak arra, hogy hamarosan megjelenik a lebegő technológia. A pályázat 10 legtöbb szavazatot kapott elképzelése:

Égi deszkások - SaintAndrew

Deszkaverseny az aalagútban - jjpeabody

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog