Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Száz és száz szárnycsapás

A spanyol fotós, Xavi Bou megmutatja a repülést, ahogy még nem láttad. Egyetlen képen összesítve a madarak röpte.

Tovább


Halálközeli élmény

Több mint két percig kapaszkodott az életéért.A világ érdekes svájc sárkányrepülés tandem baleset esés zuhanás heveder becsatolás

Tovább


Ez közel volt

Nagyon szerencsés napjuk volt.a világ érdekes baleset szerencse mázli megmenekülés

Tovább


Titkos légitársaság

Nincs reklám, nincs szlogen, csak méregdrága jegyek.

A világ érdekes repülés légitársaság titkos gazdag

Tovább


Ilyen lesz a repülés 10 év múlva

Az ablak nehéz és veszélyes dobjuk ki.

Tovább


Az űrbányászok menthetik meg a Földet

Az SF történetekben és filmekben rendszeresen felbukkannak űrbányák, egész aszteroidák feldolgozása. A téma abszolút érthető, hiszen a gazdaság egyik alapja a nyersanyag kitermelés. Az egyik alapvető ok, ami miatt a bolygónkon kívül kell terjeszkednünk, az pont a csökkenő nyersanyag készletek. A nemrégiben megalakul Planetary Resources nevű amerikai cég úgy döntött, megindul ezen a költséges úton. És mellékesen lehet, hogy egyszer megmentik a Földet.

Tovább


11 gyönyörű falu, amit látni kell

Amikor a szépség és szegénység együtt jár.

A Niger folyó partján, Mali (Fotó: Yann Arthus-Bertrand)

A Himalája oldalában, Tibet (Fotó: Coolbie Re)

Tovább


Homokozó a sírban

A kis Ryan mindössze öt napot élt. Szülei olyan sírkövet emeltek neki, amelyben egy kis homokozó van. Így bátyja együtt játszhat az öccsével, amikor meglátogatják a sírt.

"Sokat mondogatta, hogy szeretne játszani az öccsével, ez pedig elgondolkodtatott. Észrevettük, hogy amikor a sírnál üldögélünk, Tucker azokat az altatókat énekli, amit együtt énekeltünk Ryannak" - mondta az anya, aki először elvetette az ötletet. De végül mégis megvalósította. Azóta levelek százaiban köszönték meg neki a hasonló helyzetben lévő szülők.

Tovább


Medve és az autó

Szakemberek régóta mondják, ha olyan helyre megyünk kirándulni, ahol medvék is élnek, semmilyen ételt ne hagyjunk az autóban. A macik mindenáron megszerzik a csemegét, ha megérzik az illatát. Megérzik, mert kiváló a szaglásuk. Ez a család így is tett, azonban az ülés alá becsúszott egy csomag cukorka. Mikor visszaértek a túrázásból, ezt találták.

Tovább


Új mánia: Menekülés az esküvőről

Egy újabb divathóbort igyekszik hülyét csinálni a az ifjú párból. A viccesnek szánt ostoba tortaszobrok után most a menekülős fotó a divat: idegenek, dinók, robotok elől fut a násznép. Photoshop-lovagok nyugdíjas állása.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog