Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Olcsóbb mint a karosszériás

Autósok jó humorérzékkel. Stílusos, és nem is néz ki rosszul.A világ érdekes autó törés kár grafika javítás vicces

Tovább


Élet a leghidegebb városban

Ha már hőségriadó, néhány hűsítő fotó. Egy nagyváros ahol a piacon halomban áll a fagyott hal, a buszok mellett nem meglepő egy rénszarvas-szán sem. Jakutszk a világ leghidegebb nagyvárosa, így mutatják be nekünk hírek, de egyúttal egy egész régió. Jakutföld fővárosa. Oroszország észak-keleti sarka embert próbáló hely. Télen gyakori a -50 Celsius fok. A világ általában csak erről az oldaláról ismeri.
De itt is van tavasz, nyár és ősz. Több nép és sokféle ember él itt. Alex Vasziljev hobbifotós a mindennapi életet mutatja be ezen az embert próbáló helyen.

Jakutföld

Tovább


Mocskos teherautók festője

Minden autótulajdonos tudja, hogy amint járműve bepiszkolódik, az utcai gúny célpontjává válik. Gondoljunk csak a klasszikus "Mossál le" üzenetre. De Nyikita Golubev orosz művész számára ezek üres vásznak, amelyekre hihetetlen, szürreális műalkotásokat készít. amelyek esőben elhalványulnak, vagy egy új szennyeződés elnyelik őket.

piszok mocsok sár autó teherautó mű festmény grafika

Tovább


Kutyák vicces pózokban

Néha annyira lazák, hogy csoda, hogy szét nem esnek. kutya póz vicces fekvés ülés

Tovább


Mozgó dűnék

Optikai illúzió utca Montreálban.Montreál utca optikai illúzió festés

Tovább


Amikor a művész alkalmazkodik

Az utcai művész Jamie Paul Scanlon, ismertebb nevén JPS, nem tud úgy végigmenni egy utcán, hogy a falrepedések, a betonból kinövő gyomok vagy más egyszerű dolgok ne inspirálnák. A helyszín szüli magát a műalkotást, az ott lévő tárgyakat foltokat, csak kiegészíti festékkel, hogy megszülessen a mű.utcai művészet graffiti street art

Tovább


Zseniális vandalizmus

A francia művész, Cal egyszerűen vandálnak tartja magát. Ő csak firkálgat az utcán. De csak finoman. Alkotásait a pillanat szüli, valamit meglát, amit mások nem. Huncutságai nem durvák vagy pusztítóak. Inkább okosak, kreatívak és örömteliek. De legfőképpen befogadóak. A lyoni utcai művész a városban szórja szét alkotásait, amely szerves egésszé válnak a környezetükkel. rajz utca graffiti

Tovább


Mennyit változott a kedvenced?

Némelyik csak megnőtt, más sokat változott, van, amelyiket befogadták és megszépült. Gazdikat kértek meg, küldjék be kedvenceik egykor és most képeit.kutya macska gazdi

Tovább


Gumisnál látott csodák

Autógumi műhelyeket kértek meg, osszák meg a legfurcsább dolgokat, amit munkájuk során láttak.autógumi műhely csoda veszélyes

Tovább


Kutyakölykök

A tündéri német juhászok.német juhász kutya kölyök

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog