Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rejtőzködő állatok

Minden képen van egy állat, amely csodálatosan beleolvad a környezetébe. Mennyi idő alatt találod meg?

A világ érdekes rejtzködő állat elbújt mimikri

Tovább


Színészek és horror karakterek

A különböző horrorfilmekben sok hátborzongató karaktert ismerhettünk meg, de nem tudjuk, ki játssza őket. A legtöbben felismerhetetlen a rajtuk lévő erős smink, maszkok vagy a speciális effektusok miatt A Fxattics Studios tulajdonosa, a Brooklynból érkező Angela Norris úgy döntött, hogy megmutatja azokat a színészeket, akik ezeket a híres álarcos szerepeket játszották. Angela a hátborzongató karakterek mellé szerkesztette a színészeket, Ahogy egymás mellett állnak, ráébredhetünk, hogy mennyi munka és erőfeszítés van ezeknek a karaktereknek a létrehozásában.

1. A Sötétség ura, Pennywise és Frank N. Furter szerepében Tim Curry
a "Legenda", a "The Rocky Horror Picture Show" és az "AZ" című filmekben.

Tovább


Guruló otthon egy hölgynek és két macskának

Az autófelújítás elég férfias hobbi, de néha nők is vállalkoznak rá. Amikor Kendra Thomas meglátta az öreg, 1995-ös Chevrolet Seven Seas Cobra lakóautót, azonnal beleszeretett. Megvásárolta, kibelezte, felújította. Egy olyan kocsi született, amelynek részleteiben látszik, hogy egy nő dolgozott rajta. autó felújítás nő

Tovább


Mekk-mester 2020

Ma is vannak különleges képességű "szakemberek".építkezés felújítás hiba munka

Tovább


Elfelejtett iskolai táblák

Különös leletre bukkantak az Egyesült Államokban, Oklahoma városában. Az Emerson gimnáziumban vadonatúj műanyag táblákra cserélték le a régi fából készült festett táblákra. Nagy meglepetésükre a táblák leszerelésekor négy teremben is megtaláltak egy régebbi táblát a leszereltek alatt. A táblák hajdanán nem lettek letörölve és csodásan épen maradt rajzok és feliratok kerültek elő.

Tovább


Az elmúlt 50 év legdurvább hóvihara

Egy gigászi hóvihar kavarog Új-fundland és Labradorban felett, hatalmas mennyiségű hóval borítva be a területet. A kanadaiak meg akarták mutatni a világnak, hogy néz ki az elmúlt fél évszázad legrosszabb hóviharja.Kanada Labrador Uj-Foundland hóvihar

Tovább


"Jóvanazúgy"

Az építőipar rémkirályai.Isten állatkertje éptőipar felújítás javítás pocsék rossz

Tovább


Bújócskázó patkányok

Berlini tudósok megtanították a patkányokat bújócskázni. Egy 30 méteres játékteret alakítottak ki, különböző rejtekhelyeket alakítottak ki és megtanították a szabályokra. Kiderült, az állatok élvezik a játékot.A világ érdekes patkány bújócska játék

Tovább


A szégyenlős szurikátakölyök

Mamekomo51 egy japán fotós, akinek kedvenc hobbija, az állatkölykök fényképezése. Nemrégiben ellátogatott a musashinoi Inkasira természetvédelmi parkba, ahol sikerült megörökíteni egy újszülött újszülött szurikáta kölyköt. Kicsit szégyenlős a kamera előtt.A világ érdekes szurikáta kölyök újszülött

Tovább


Egy hihetetlen szépség

Ázsia egyik legszebb madara a legyezős koronásgalamb.A világ érdekes galamb Uj-Guinea legyezős koronásgalamb

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog