Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Világsztárok a maszkok mögött

A maszkmesterek az évtizedek alatt elképesztő tökélyre fejlesztették a színészek eltüntetésének és mesebeli karakterekké változtatásának technikáját. Ismert sztárokat képesek úgy átalakítani, hogy gyakran rájuk sem ismerünk. De gyakran előfordul, hogy csak az eljátszott karakter lesz világhírű, és nem is sejtjük kit rejtenek a maszkok. Krimi, horror, sci-fi, fantasy, vagy csak egy elmebeteg vígjáték. Csak a stáblistáról, vagy még onnan sem tudhatjuk meg az igazat. A filmtörténet néhány ismert karaktere, és hogy kit rejt a maszk.

Tovább


2011 TOP 10 vízalatti fényképe

Egy szokatlan fénykép, amelyen két ​​átlátszó hal látható, amelyek nem nagyobbak 3 centinél. Ők szerepelnek 2011 legjobb vízalatti fotóján. A győztes képet Tobias Friedrich német fotós készítette, miközben Marsa Alam közelében merült Egyiptomban. A vízalatti fotográfiák versenyének a Miami Egyetem Tengerészeti és Légkörtudományi Intézete adott otthont. A versenyre húsz országból több mint hatszáz képet neveztek be.


10. Tisztára söpörni



9. Szépséges óriáscápa


Tovább


Ez csak Afrikában történhet meg

Tovább


Ahol a körte a palackba nő

Lehet e szebben kínálni egy pálinkát, mint amikor az üvegben benne úszkál egy gyümölcs is. Az olcsóbb alkoholoknál ezt úgy oldják meg, hogy az üveg alja lecsavarható. De a igazi pálinkáknál körte belenő az üvegbe,

Tovább


Kína varázslatos színei

Tovább


Zombicsiga

A férgek között léteznek olyan fajok, amelynek kikelő lárvái a puhatestűeket zombiszerű tenyészteleppé változtatják.

A kaliforniai egyetem kutatói az amerikai Carpinteria sós mocsaras természetvédelmi területén megvizsgálták, hogyan teszi pokollá egy csiga életét egy parazita.

Tovább


Miért okosabb csoportosan utazni

Egy belga busztársaság - amely elsősorban flamand területen működik - úgy döntött, hogy szakít a hagyományos reklámokkal. Nem jött a szokásos szájbarágós szlogenekkel, mosolygó utasokkal, frappánsnak tűnő érvekkel, hogy miért őket válasszuk.

Tovább


Élő templom

Nemrég bukkantam erre a fotósorozatra. Sajnos semmilyen információ nem volt mellette, hogy mi készül itt. Feltűnő, hogy fákat nagyon gondos rendben, négyzethálósan ültették, és állványzattal ügyelnek a megfelelő növekedésre. Az évekkel később készült képek végül magyarázatot adtak. Az ismeretlen alkotó élő fákból épít templomot.

Tovább


Hatmillió gyufaszál

Hatmillió gyufaszál. Ennyiből épült fel a rilai kolostor makettje. A híres bolgár ortodox kolostor replikáját a neves bolgár művész, Plamen Ignatov készítette. Ehhez apró kövekre, fadarabokra, és hatmillió gyufaszálra volt szüksége. Az építés 16 évig tartott. A csodálatos munka a szófiai régészeti múzeumban tekinthető meg.

Tovább


Temető helyett nyugvóerdő

Németországban már van nyugvóerdő, amelynek 160 hektáros parcellája nélkülözi a kerítéseket, sírköveket, fejfákat, ravatalozókat, kápolnákat. A nyugalom az elhunytnak itt csaknem örökre szól, ráadásul a környezetvédelem maximális betartásával.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog