Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hímzett tetoválás

Min Zumi , az ausztráliai Sydney-ben élő tetoválóművész egész egyedi stílust alakított ki. Alkotásai úgy néznek ki, mint a hímzett felvarrható címkék, amilyenekkel a ruháinkat szoktuk díszíteni. tetoválás felvarró

Tovább


Ijesztő erdők

Lehet az erdőket úgy fotózni, hogy összeszorul tőle a gyomrunk. Semmi különös, de ha egy horrorfilmben lenne...erdő i félelmetes

Tovább


72 éve együtt

Sujata Setia fotósként és vizuális mesemondóként arra tanítja fotóművészeti hallgatóit, hogy mindig keressenek olyan történeteket, amelyek reményt adhatnak nekünk, és azt ígérik, hogy a szerelem örök lehet.

Amikor Sujata egy fotográfiai mesterkurzus vezetett Walesben, meglátogatta Melt és Verát, és olyan képekkel ajándékozta meg őket, amelyek az örök szerelmüket mutatják be.

A második világháború után ismerkedtek meg. Vera még csak 18 éves volt, amikor felfigyelt a fess mérnökre, aki nemrég tért vissza a háborúból. Gyorsan szerelem lett, és 4 év udvarlás után összeházasodtak. A fotók készítésekor 68 éve voltak házasok.

pár 72 év szerelem örök

Tovább


Vizililiom-aratás a Mekong-deltában

Trung Huy Pham vietnami fotós képein egyesül a kultúra, a hagyomány és a természetet. Liliomszüret című látványos fotósorozata az éves szüreti idényt ünnepli, amikor a Mekong-deltát elárasztja a helyi lakosok, és összegyűjtik a színes liliomokat.Vitenam Mekong delta vizililiom szüret

Tovább


Kik használják a vadátjárókat?

Az autópályák legfurcsább elemei azok a zöld növényzettel borított felüljárók, amelyek az állatoknak készülnek. Ezek hivatottak megakadályozni, hogy a vadak vonulási útvonalára épült úttestre betévedjenek a vadak. De igazság szerint állatot nem igazán látni rajta. Vajon működik?

Az amerikai Utah állam vadvilágát őrző Utah Wildlife Resources Division kamerát telepített a Parley Canyon átjáróhoz. Kiderült, igencsak forgalmas a híd.

autópálya átjáró felüljáró vad

Tovább


Az idő semmit sem kímél

Az évek mindig meglátszanak.idő kopás elhasznál

Tovább


Van benne valami félelmetes

A szépségnek is lehet nyomasztó oldala. A hangulatunktól függ, hogy szépnek vagy

Tovább


Eltűntetett testi hibák II.

Egy vietnami tetováló művész tökélyre fejlesztette, hogy rajzaival elfedje a különböző testi sérüléseket, hegeket, sebhelyeket. tetoválás heg seb sebhely

Tovább


Életre kelt festmények

Mintha a Roxfort-kastély élő festményeit látnánk. A Design Crowd nyílt Photoshop versenyén a versenytársak ezt a gondolatot vitték tovább. Az objektumokat (pontosabban az alanyokat) kiemelték a keretből. Ennek a szerkesztési stílusnak nagyon önmagától értetődő neve van "határokon kívül". A festmény korlátai, szó szerint eltűnnek.festmény 3D kiemelés

Tovább


Kapcsolatban a környezettel

A dél-afrikai urbanista utcai művész, Falco nem szakadt el a környezetétől. Az ország egyik legismertebb graffitisének falfestményei gyakran hasonlítanak a helyi vadvilághoz, amelyek ügyesen ötvöz az épületek különféle elemeivel, például ablakokkal, csövekkel vagy légkondicionálókkal. 2010-ben a Falco elindította az "Egyszer a városban" című projektet, ahol a szegény környékeket szabadtéri galériákká alakította, amelyek vonzzák a turistákat.Falco Dél-Afrika utcai művész graffiti vadvilág

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog