Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Törött karú koalakölyök

Szegély öt hónapos koalakölyök elárvult, leesett a fáról és eltört a karja. Egy állatkerti gondozó fogadta örökbe.

Tovább


Repülő szivárvány

Christian Spencer fotóművész a verandáján töltötte az időt Rio de Janeiróban, amikor valami csodálatosat vett észre. A nap átsütött egy fekete jakobinus kolibri szárnyain, és az apró tollak prizmaként törték meg a fényt. Abban a pillanatban úgy tűnt, mintha az apró madárka egy kis repülő szivárvány lenne.A világ érdekes kolibri szárny szivárvány

Tovább


Tűz-szivárvány

Többen azt hitték, angyalt látnak az égen.

Tovább


Csodaszarvas Finnországban

Mint a népmesékben: az agancsok világítanak a sötétben.

Különleges rénszarvasok bukkantak fel Finnországban: az állatok agancsa vagy szőre szinte világít a ráeső fényben. De nem a mítoszok elevenedtek meg. 

Lappföldi pásztorok permetezik be a rénszarvasokat speciális festékkel. A festék nem valami divathóbort, így szeretnék megakadályozni, hogy az állatok autóbaleseteket szenvedjenek. Az állatok az autólámpák fényében jól látszanak, és így elkerülhető a baleset. A Rénszarvastenyésztők szövetségének adatai szerint minden évben kb. 4000 rénszarvas hal meg közlekedési balesetekben.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Apple iCup

Napi videó:   A mosómedve is szereti a buborékfóliát

Napi fotó:  Közös napozás

Macskaőrség:   Heti macskás gyűjtemény

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Építs színes iglut

Ez a család megtette. Kihasználva a hideget, szines vizet raktak ki megfagyni, és máris kész a jégtégla. Ezeket már hóval tapasztották össze. Bentre egy nagy lámpa, és kész a kerti csoda. A gyerek megőrülne érte. Nálunk most az ónos eső remekül összetartaná.

Tovább


Szivárvány Gejzír

A Fly-gejzír a világ rejtett szemkápráztató csodája.

Egyesült Államok, Nevada állam észak-nyugati sarka, Washoe megye:


Nagyobb térképre váltás

Ez már itt tényleg a világ vége. Reno-ból több mint 100 mérföldet kell autózni, csak ahhoz, hogy rátérjünk a 34-es útra. A 34-es út olyan lakatlan vidéken kanyarog 120 mérfölden át az oregoni határig, hogy még csak egy települést sem találunk az úton.

Tovább


A szerelem tényleg vak

A Colorado államban található Nagy-tó közelében élő jávorszarvas beleszeretett a városka jávorszarvas szobrába. Hetente többször is próbált randizni vele, és izé... szóval... na igen...

Tovább


Látogatás a spermabankban

Üdvözöljük az inszeminátoroknál. Bevezetés a szarvasmarha bikák nemi életébe.

Tovább


Dupla szépség - Szivárvány a Viktória-vízesés felett

Tovább


Házi grizzly

Alaszkában egy helyi fiatalember két grizzly medve bocsot talált az erdőben, akiknek az anyja elpusztult. Alig voltak nagyobbak, min egy kölyökmacska. Magához vette őket, és próbálta megmenteni az életüket. Sajnos az egyik elpusztult.

A másik azonban szépen cseperedett, egyre nagyobb lett. Végül elérte az igazi felnőtt grizzly méretet. A medve az emberi családot tekinti a sajátjának, közöttük él, velük eszik, alszik, játszik. A család szerint a medve magát egy másik embernek tekinti, ezt különösen a hálaadásnapi vacsoránál igyekszik kihangsúlyozni, aminek a vendégek kevésbé örülnek. Egy csodálatos család története képekben.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog