Az anyukáknak is ki kell próbálni a pólyát.A világ érdekes Japán iskola anyuka baba pólyázás

 

Japánban a leendő anyukák iskolákban sajátíthatják el, hogyan kell majd gondozniuk leendő babájukat. Ennek része a különleges japán pólyázási módszer megtanítása is. Ki tudja miért, az oktatás része, hogy az anyukákat is ugyanúgy becsomagolják. Besenyő Pista bácsi ilyenkor kérdezi meg, hogy "Nooormááális".

A világ érdekes Japán iskola anyuka baba pólyázásA világ érdekes Japán iskola anyuka baba pólyázásA világ érdekes Japán iskola anyuka baba pólyázásA világ érdekes Japán iskola anyuka baba pólyázásA világ érdekes Japán iskola anyuka baba pólyázásA világ érdekes Japán iskola anyuka baba pólyázásA világ érdekes Japán iskola anyuka baba pólyázásA világ érdekes Japán iskola anyuka baba pólyázásA világ érdekes Japán iskola anyuka baba pólyázás

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn:  medve edényfogó
Macskaőrség:  Nehéz így inni
Napi videó: Kilátás a pilótafülkéből
Napi fotó:  Autó és tájkép

 (via)

A világ érdekes Japán iskola anyuka baba pólyázás