Elkészült a legvadabb kinézetű Lamborghini.

Kütyülógia Lamborghini Centenario roadster

 

Mintha túl alacsonyan szállnának idén az idegen űrhajók. A látványtervek után végre teljes valójában elkészült a Centenario. Az álomautóban minden két kilóra jut egy lóerő. Az 1500 kilogrammos, összkerék-kormányzású csodába 770 lóerős, V12-es motor 2,9 másodperc alatt lövi ki a kocsit százra, a végsebessége 350 km/óra. nem csak a karosszéria, de az autó váza és is szénszálas anyagból készült. Limitált gyártású, a húsz roadster egyikéhez 1,75 millió euróért lehetett hozzájutni. Amíg pár nap alatt el nem kapkodták.

Ferruccio Lamborghini tiszteletére tervezte meg a gyár a Centenario szupersportkocsit. Az alapító 100 évvel ezelőtt született.

Kütyülógia Lamborghini Centenario roadsterKütyülógia Lamborghini Centenario roadsterKütyülógia Lamborghini Centenario roadsterKütyülógia Lamborghini Centenario roadsterKütyülógia Lamborghini Centenario roadsterKütyülógia Lamborghini Centenario roadsterKütyülógia Lamborghini Centenario roadster

Titokzatosan indult a bemutató:

A hangja, és az első guruló méterek.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via)

Kütyülógia Lamborghini Centenario roadster