Nagyobb barlangmedence van a birtokon, mint a Playboy-kastélyban.

A világ érdekes villa Drake kastély medence

 

Drake, a kanadai származású énekes-rappal-zeneszerző 7,7 millió dollárért vásárolt magának új ingatlant Kaliforniában. A HIdden Hills lakóparkban található kúria hatalmas. Természetesen van a házban vetítőterem, borospince, edzőterem. Az ingatlan ékessége egy csodálatos medence, amely oldalában egy mesterséges barlangot alakítottak ki. Ez a barlangfürdő nagyobb, minta Playboly-birtok legendás barlangfürdője. De a ház legnagyobb értéke, hogy a hivalkodó, gyakran lélektelen, de nagyon drága ingatlanokkal szemben ez nem hivalkodó. Barátságos, emberközeli, szinte mesekastély áll a birtokon.

A világ érdekes villa Drake kastély medenceA világ érdekes villa Drake kastély medenceA világ érdekes villa Drake kastély medenceA világ érdekes villa Drake kastély medenceA világ érdekes villa Drake kastély medenceA világ érdekes villa Drake kastély medenceA világ érdekes villa Drake kastély medenceA világ érdekes villa Drake kastély medenceA világ érdekes villa Drake kastély medenceA világ érdekes villa Drake kastély medenceA világ érdekes villa Drake kastély medenceA világ érdekes villa Drake kastély medenceA világ érdekes villa Drake kastély medence

A világ érdekes villa Drake kastély medence

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 
Macskaőrség:   Mestertolvaj
Napi videó:   Sétálok az új barátommal
Napi fotó:  Két szempár

(via)

A világ érdekes villa Drake kastély medence